Працівники «Мрії Агрохолдинг» подарували зимову казку для вихованців інтернатів Тернопільської області

У переддень Святого Миколая, за підтримки «Мрія Агрохолдинг», у Струсівській і Гримайлівській школах-інтернатах відбулася благодійна акція «Подаруй дитині свято». З подарунками до дітей завітали працівники підприємства та актори Київського благодійного театру «Місто сонця».

Волонтери компанії першим відвідали Струсівський інтернат. Там їх зустріло 202 пари радісних та цікавих оченят, що очікували свята.

Працівники компанії спілкувались з дітьми, ті ж показали їм затишні помешкання інтернату. А потім всі разом потрапили у зимову казку – виставу «Витівки Зими».

Гра акторів викликала у дітей шквал емоцій, море радості та сміху. Інтригу тримала заворожуюча сюжетна лінія вистави. Хитра Снігова королева відправила Діда Мороза у Мадагаскар, щоб той розтопився на сонці, допомагав їй у цьому бешкетник Пірат.  Рятувати свято взялася смішлива Зебра Малді, яка допомогла звільнити з чар панкову Снігуроньку і разом вони визволили вже засмаглого Діда з Африки.  Впродовж вистави школярі відгадували загадки, змагалися у конкурсах і естафетах. А також дарували Діду Морозу свої пісні та вірші.

На знак вдячності школярі приготували для гостей із «Мрії» справжній концерт. Учні танцювали, співали і читали власні поезії. Талановитості вихованців інтернату можуть  позаздрити навіть дорослі майстри. Вони малюють і ліплять, танцюють і співають, майструють дивовижні речі і наповнюють світ добром.

У Гримайлівську школу-інтернат працівники агрохолдингу «Мрія» завітали також з виставою і подарунками. Тут живуть 174 дитини.

 

«Кожна дитинка чекає гостей з нетерпінням. Адже, обділені батьківським теплом, вони горнуться до кожного. Візити в інтернат, спілкування, увага, змінюють дітей, таким чином вони стають відкритішими до зовнішнього світу», – ділиться Василь Осідак, директор Гримайлівської школи інтернату.

 

«Ще малим я весь рік з нетерпінням очікував свята: учив вірші, старався в школі та слухався старших. Сьогодні мені надзвичайно приємно разом із моїми колегами створити свято для малечі, яка через певні життєві обставини чекає його особливо», – поділився Юрій Забава, інженер будівельного департаменту «Мрія Агрохолдинг».

Такий захід тільки перший подарунок до дня святого Миколая. Впродовж святкових днів подарунки отримають понад 50 тисяч дітей у громадах, де працює «Мрія Агрохолдинг».

Коментарі вимкнені.