Про Зборів зняли мультфільм. Відео

Це чудово, що є люди, які вміють створювати подібні речі. Проте фільм вийшов досить критичним і песимістичним. В даному проекті гостро піднято питання корупції та байдужості в держустановах та падіння моральних якостей молодого покоління, – повідомляє інформаційний сайт Зборова.

Навіть якщо продовження буде, то все рівно важко сподіватися на хороші моменти. Адже Зборів стрімко котиться в буремні бандитські  90-ті.

Так за останній місяць у Зборові відбулося ряд подій.

Перед самим Новим роком пограбували будинок священика. Після чого «наша» міліція затримала першого ліпшого підозрюваного і з допомогою катувань і побоїв хотіли списати все на нього.

Не зважаючи на сигналізацію за одну ніч «почистили» два автомобілі прямо під вікнами багатоповерхівки.

І взагалі дивує позиція влади і контролюючих органів до того, що твориться в місті.

На базарі вільно продається низькопробна піратська аудіо- і відеопродукція. Головне що міська рада податок за місце зібрала і все, продавай що хочеш.

Міський стадіон перетворюється на режимний заклад для особливо обдарованих. Адже на вихідних він завжди закритий на колодку, ще й брама змащена солідолом щоб діти часом не перелізли і не гралися там. Тож для дітей є тільки два варіанти, або просидіти вихідні за комп’ютером, або піти в бар, який розташований на території стадіону.

А те що підлітки з різноманітних дискотек виходять не то що п’яні,а обкурені до чортиків і шастають косяками по місту, це вже буденне явище і ніхто навіть цього не помічає.

Коментарі вимкнені.