Що забули тернопільські депутати у Івано-Франківську

9 грудня делегація з Тернопільської міської ради в складі секретаря та депутатів декількох фракцій завітали до Івано-Франківська. Вони зустрілись з депутати, обмінятись досвідом і поділитись особливостями роботи в кожній раді.

Секретар Івано-Франківської міської ради Руслан Марцінків стверджує, що обидві ради дуже подібні. В обох містах і кількість населення, і житлових будинків приблизно рівні. «Тому наші проблеми одинакові», – стверджує «свободівець». «У них дуже цікавий досвід щодо регулювання транспорту, а саме – ведення електронного обліку за транспортом, як комунальним, так і приватним. Цікавий досвід в гуманітарній сфері, де в кожній галузі створені громадські ради з числа батьківських комітетів, професійних спілок. Їм цікаво буде дізнатись про наш Центр надання адміністративних послуг, а також ознайомитись з роботою нашої ради щодо прозорості: про сайт міськради, онлайн-трансляції, як працюють комісії та яким чином ми впливаємо на виконавчу владу», – коротко характеризує ціль візиту Руслан Марцінків.

Міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус у свою чергу привітав гостей. Він наголосив на тому, що переймати досвід дуже важливо. «Кожен має бути патріотом свого міста. Якщо ти обраний мером, то просто зобов’язаний працювати для цього міста», – стверджує міський голова і додає: «Ті хлопці в Києві відірвані, а ми працюємо з людьми».

-1 thoughts on “Що забули тернопільські депутати у Івано-Франківську

  • 16:40 | 12.12.2011 о 16:40
    Permalink

    здобути досвід – це завжди добре, бо тоді можна іншими очима на все подивитися

Коментарі вимкнені.