Що заслужили військові від Надала

У Тернопільській обласній філармонії відбулися урочистості з нагоди 20-тої річниці Збройних Сил України. Міський голова Тернополя Сергій Надал вручив тернопільським захисникам Української держави грамоти та грошові премії. Командиру 11-ї окремої гвардійської артилерійської бригада 13-го армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України, полковнику Сергію Корнійчуку очільник міста вручив персональний комп’ютер.

Тернопільська міська рада уже тривалий час здійснює шефство над двома військовими частинами української армії – корветом «Тернопіль» та артилерійською бригадою.

Звертаючись до військових, ветеранів української армії Сергій Віталійович, зазначив:

«6 грудня – День Збройних Сил України. Це день, який відображає новітню офіційну історію війська молодої незалежної України. Вітаючи вас сьогодні з цим днем ми всі пам’ятаємо, що історія українського війська сягає багатьох століть нашої історії Українські вояки завжди були відважними і шляхетними. Українська армія – це інституція, яка є уособленням мрій народу про сильну державу.

Сьогодні солдати і офіцери Збройних Сил України продовжують славні традиції своїх предків, своїх дідів і батьків. Значення армії в сучасному світі важко переоцінити, адже не даремно існує прислів’я: «Хочеш миру – готуйся до війни». Армія — це один з основних елементів стабільного і впевненого розвитку Української держави, а тому й рівень забезпечення військових має бути відповідним до покладених на них завдань.

Від імені тернопільської громади щиро вітаю всіх військовослужбовців з Днем Збройних Сил України та бажаю Вам усім незламної волі в подоланні труднощів військового буття, надійного родинного тилу, богатирського здоров’я та звершення всіх ваших мрій і побажань.

Велике спасибі вам за вашу наполегливу працю, за мирне небо. Нехай Господь благословить всі ваші добрі справи і починання. Здоров’я, щастя і наснаги вам на довгі роки».

-1 thoughts on “Що заслужили військові від Надала

  • 07:59 | 7.12.2011 о 07:59
    Permalink

    Надал всіх вітає – такий протокол офіційних свят. і не погано, адже влада має і представницькі функції.

Коментарі вимкнені.