Сергій Надал взяв участь у відкритті нового Консульства Республіки Польща у Львові

16 травня 2011 року міський голова Тернополя Сергій Надал взяв участь у відкритті нового приміщення Генерального Консульства Республіки Польща у Львові, а також прийомі за участю міністрів закордонних справ Республіки Польща та України.

Звертаючись до присутніх Сергій Віталійович, зокрема, зазначив:

«Мені надзвичайно приємно сьогодні брати участь у цьому заході. Відкриття нового консульства Республіки Польща у Львові – черговий крок у співпраці наших народів. Польща і Україна сьогодні демонструють всьому світу взірець співпраці, взаємної підтримки і дружби. У нас була непроста історія, в нас, не дивлячись на складні процеси у світовій політиці та економіці, чудове сьогодення. І ми з надією дивимось у майбутнє наших народів та нашу співпрацю.

Ми дуже цінуємо вклад Польщі у розвиток України, Вашу підтримку і розуміння. Ви можете завжди розраховувати на допомогу українців.

Наше місто має власну дуже цікаву історію співпраці з польськими містами. Тернопіль має таких партнерів та побратимів, як Тарнув, Хожув, Ельблонг та Радом. Ми співпрацюємо з Катовіцами, Краковом, Любліном. Наші делегації неодноразово були в цих та багатьох інших містах. Друзі поляки, представники урядів цих міст були у нас. І у нас завжди є чому повчитись одних в одних. Інтерес завжди є взаємним.

Відкриття Консульства сьогодні – вагомий крок на шляху зміцнення і поглиблення наших відносин.

Вітаю Вас від усіх тернополян з цією вагомою подією. Нехай це починання буде успішним. Нехай воно принесе користь нашим народам. Успіху у всіх починання та усіх гараздів».

Коментарі вимкнені.