Відділеняя фонду держмайна зібрало гроші від оренди швидше, ніж планувало

Достроково, до 10 травня цього року РВ ФДМУ по Тернопільській області   виконало завдання 5 місяців з надходження від оренди державного майна. До Державного бюджету України перераховано 1 мільйон 548 тисяч гривень, що склало майже 40% річного завдання.

На даний час на  контролі регіонального відділення перебуває  404 договори оренди, з яких більше 90 %  укладено регіональним відділенням. З початку 2011 року укладено 14 договорів оренди державного майна, з яких 12 – в результаті проведення  конкурсів  на право оренди.

Чотири конкурси з оренди державного майна  відбудуться у травні цього року.

Передбачається, що у результаті  укладення договорів оренди на ці об’єкти сумарна місячна орендна плата до держбюджету зросте не менше, ніж на 2654 гривні (саме такою є стартова орендна плата чотирьох запропонованих в оренду  об’єктів).

У червні цього року планується проведення кількох конкурсів з оренди, що теж збільшить суму надходжень від оренди і сприятиме достроковому виконанню піврічного завдання із оренди. Отримати  додаткову інформацію стосовно конкурсів з оренди, виставлених на них об’єктів та інших потенційних об’єктів оренди можна в РВ ФДМУ по Тернопільській області  за  телефоном  (0352) 52-36-38.

 

Коментарі вимкнені.