Сьогодні ввечері стартує нове реаліті-шоу

Лицарський хрестСьогодні на телеканалі ІНТБ о 21:30 розпочинається показ програми, аналогів якої немає на телебаченні. Вперше на екрани вийде козацьке реаліті-шоу “Мій лицарський хрест”.

Впродовж літа 15 молодих хлопців тренували свій дух та тіло, щоб перемогти самого себе.

Згодом (після глядацького голосування на сайті телеканалу) семеро з них викличуть на двобій збірну України з фрі-файту.

В першій серії глядачі побачать, як здійснювався відбір учасників, які тренувальні вправи вони робили, познайомляться зі складом експертного журі.

На рівні з учасниками, першої серію шоу з нетерпінням очікує натхненник проекту Валерій Чоботар.

–          Я ще не бачив, що вийшло, але сподіваюся, що результат відповідатиме нашим сподіванням. Безумовно, дуже хочеться побачити шоу. Та серія, яка вийде в ефір сьогодні – ще «сира», ознайомлююча, тобто це ще не змагання.  Наступна серія вже буде про учасників.  Є віра, що нам все вдалося, адже всі працювали над тим, щоб шоу було цікавим. Все робилося своїми силами, ми ні на кого не розраховували, без сторонньої допомоги, якщо не брати до уваги підтримки меценатів. Місцева влада нам допомагала тим, що не заважала (сміється – авт.) Надалі ми плануємо залучити і її до участі в шоу. На свято Покрови, коли в прямому ефірі буде завершальна восьма частина проекту, нам знадобиться сприяння з боку влади.

Секретами, що стосуються шоу ділиться і режисер Олександр Дащенко:

–          В загальному – це «нульова» серія. Адже розповідатимемо про журі, меценатів, організаторів, про те, як відбувався відбір учасників.  Це буде свого роду ввідна передача. Надалі ж тернополяни матимуть змогу бачити справжнє шоу. Звісно ж, хотілось зробити набагато більше, однак я вражений тими людьми, тими місцями, у яких ми побували під час зйомок. Хоча я й далекий від спорту, однак учасники шоу мене щиро здивували.

Оля Терещук, “Погляд”

Ще на цю тематику ТУТ

Коментарі вимкнені.