Тернопілля – територія здорового життя!

 

Зелений туризм тернопіль

Нам усім хочеться жити чи принаймні відпочивати там, де дихається легко, а дні, наповнені приємними враженнями, минають щасливо, де цілюща вода й чарівні краєвиди примножують роки. Тернопільщина – саме така місцина!

Аби забути про щоденні проблеми, позбутися напруженої енергетики галасливого міста й поринути в світ спокою та рівноваги, зрештою, знайти себе в цьому суперечливому світі та «перезавантажитися», поспішайте до гостинного тернопільського села — у садиби.

На Тернопіллі Ви відкриєте для себе нову Україну. Цікаві мандрівки Кременецькими горами, Товтрами (Медоборами), Дністровським каньйоном, заповідними стежками та мисливськими угіддями збагатять Вас неповторними відчуттями та приємними емоціями.

Тут чимало диковинок України — найвищий — 16 метрів — рівнинний водоспад «Джуринський»; найбільший водоспадистий струмок «Русилівський», на якому можна нарахувати до 15 водоспадів; найбільший у нас і один із найбільших в Європі Дністровський каньйон. На півдні області є  гіпсові печери: одна із найбільших у світі карстових — «Оптимістична» — до 210 км., «Озерна» або «Голубі озера» — 116 км., «Млинки» — понад 28 км, «Кришталева» — 23 км, «Вертеба» — 9 км. Вони утворилися 20 млн. років тому розмиванням гіпсових порід підземними водами.

Не менш унікальна культурна й духовна спадщина Тернопільської області. Тут 5700 об’єктів культурної спадщини! Почаївська Лавра, Маріїнський духовний центр, чудотворні ікони в церквах і монастирях краю відомі далеко за межами нашої області. Є на Тернопіллі два державні історико-архітектурні заповідники — Бережанський та Кременецько-Почаївський, Національний заповідник «Замки Тернопілля».

Але найбільший скарб нашого краю — люди: доброзичливі та щирі, сердечні та відкриті до спілкування, життєрадісні та оптимістичні. Вони допоможуть зробити Ваш відпочинок змістовним та незабутнім.

Використайте можливість збагатити своє життя новими враженнями, а заодно й оздоровитись — завітайте на Тернопілля та виберіть одну із багатьох зелених сільських садиб. Тут привітні господарі забезпечать Вас приємним відпочинком, а природа — зарядом позитивної енергії та жагою до життя!

Отримати довідкову інформацію про відпочинок в одній із багатьох сільських садиб можна  телефоном ІНФОТУРЦЕНТРу          528989

Коментарі вимкнені.