Хто відповідатиме за тернопільські дороги

Голова обласної державної адміністрації Валентин Хоптян своїм розпорядженням визначив замовників робіт з будівництва, реконструкції, ремонту та утримання вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах області.

Замовниками робіт з будівництва, реконструкції, ремонту та утримання вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах області по об’єктах, перелік яких затверджено розпорядженням голови обласної державної адміністрації від 4 травня 2011 року №327, визначено:

– у Бережанському, Борщівському, Бучацькому, Гусятинському, Заліщицькому, Збаразькому, Зборівському, Козівському, Кременецькому, Лановецькому, Монастириському, Підволочиському, Підгаєцькому, Теребовлянському (капітальний ремонт вул. Глещавецької, м. Теребовля), Тернопільському, Чортківському, Шумському районах та у місті Тернополі (капітальний ремонт вулиці Гайової в м. Тернопіль) – Службу автомобільних доріг у Тернопільській області;

– у Теребовлянському районі (капітальний ремонт вул. Паращука, м. Теребовля) та у місті Тернополі (капітальний ремонт автодорожнього шляхопроводу через залізничну колію по вул. Микулинецькій в м. Тернополі /км 2+282 ділянки колії Тернопіль –Копичинці/) – комунальне підприємство Тернопільської обласної ради «Архбудсервіс».

Коментарі вимкнені.