Тернопільська мерія порушила своє ж антиалкогольне рішення

Фото Андрій Янович

Напередодні свята Незалежності та Дня міста в Тернопільському міському парку імені Шевченка розмістили кількадесят пивних палаток. У той же час в місті діє сесійне рішення про заборону торгівлі пивом в парках, – пише Газета.

“Рішення діє, і ніхто його не скасовував. Святкова торгівля дозволена тільки на час чемпіонату Європи з водно-моторного спорту. Це зроблено аби забезпечити на час свят тернополянам та гостям міста певний настрій. Нічого сильнішого за пиво продавати там не будуть. До того ж, до понеділка і палатки заберуть”, — прокоментувала Gazeta.ua дії міськради її речник Катерина Калуш.

Водночас ні речник, ні заступник голови міськради з гуманітарних питань, який опікується парковою зоною міста, не змогли пояснити яким чином міська влада обійшла діюче сесійне рішення без його скасування.

Нагадаємо, що в Тернополі заборонили торгувати пивом в парках з травня 2008-ого.

Ініціаторами такого рішення сесії міськради були „свободівці”. До того щороку міськрада проводила конкурс на розміщення пивних палаток в парку, переможці якого могли вільно продавати слабоалкогольні напої протягом літнього періоду часу.

Цьогоріч в парку дозволили розмістити намети лише компанії, яка є спонсором Чемпіонату Європи з водно-моторного спорту. Він відбудеться в Тернополі 27-28 серпня. У неділю, 28 серпня, тернополяни святкуватимуть також 471-у річницю свого міста.

 

-1 thoughts on “Тернопільська мерія порушила своє ж антиалкогольне рішення

  • 09:34 | 24.08.2011 о 09:34
    Permalink

    не думаю, що в тому є щось погане, бо коли пиво забороняли – купа людей була проти того. тепер вернули і всі знову проти влади. щось не тойво?

  • 10:14 | 24.08.2011 о 10:14
    Permalink

    Якщо би на свято не дозволили, то в ближніх магазинах були би бійки! 🙂

Коментарі вимкнені.