Тернопільські підприємці проти рішення Надала

Тернопільські підприємці планують звернутись до суду з заявою про скасування рішення Тернопільської міської ради про заборону торгівлі алкогольними напоями після 22.00 год.

«У рамках всеукраїнської акції «Переоблік» ми провели зібрання власників магазинів міста, громадських діячів, представників малого бізнесу. Ми обговорили проблеми підприємництва та подальші шляхи їх подолання. За результатами засідання було прийняте рішення звернутись до суду з заявою про скасування рішення міської ради про заборону торгівлі алкогольними напоями в нічний час. Такий нормативний акт суперечить Закону України «Про державне регулювання виробництва алкогольних напоїв та тютюнових виробів», Господарського кодексу України», – розповів Петро Мокрій.

За його словами, учасники зібрання звернутися до Президента України, Кабінету міністрів, Верховної Ради з вимогою терміново відмінити прийнятий Закон про спрощену систему оподаткування, яким підірвані засади спрощеного оподаткування.

Також підприємці звернутись до Тернопільського міського голови про негайне прийняття положень до Статуту міста про громадські слухання та громадські ініціативи, адже без них сам Статут міста немає ніякого сенсу, а міська влада несе відповідальність за недопущення громади міста до контролю над владою.

Окремо підприємці прийняли рішення звернутись в прокуратуру міста за роз’ясненням щодо законності вимагання міським РЕМом передоплати за електроенергію за два місяці, – повідомляє ЗІК.

 

-1 thoughts on “Тернопільські підприємці проти рішення Надала

  • 17:44 | 6.12.2011 о 17:44
    Permalink

    Заголовок мав бути таким: Тернопільські підприємці хочуть споювати мешканців міста. Надал проти.

Коментарі вимкнені.