Тернопільських студенток запрошують на конкурс краси

Українські дівчата вважаються найкрасивішими, українські студенти – найкмітливішими, а український народ – найталановитішим. Тобто українські студентки найкрасивіші, найкмітливіші та найталановитіші в світі. А що буде, якщо найкращих студенток зібрати разом? Відповідь проста – вийде наймасштабніший конкурс краси, кмітливості та таланту СтудМіс України.

СтудМіс України не схожий на жоден інший конкурс, який проводиться в Україні. По-перше, для того, щоб стати СтудМіс України не достатньо бути лише красивою, або розумною – дівчина має гармонійно поєднувати всі три складові: красу, кмітливість та талант. По-друге, в СтудМіс немає жодних кастингів. Для того, щоб стати СтудМіс требя вибороти титули СтудМіс ВНЗ та СтудМіс області, тому потрапити до фіналу випадкова дівчина не може. По-третє, СтудМіс конкурс дуже прозорий. Ви, шановні глядачі, завжди слідкуєте за вибором компетентних суддів, а разом з Вами за ними слідкують представники міжнародної спостережної місії (всі ті, хто дають оцінку всім виборам в Україні починаючи з місцевих і закінчуючи виборами Президента).
Конкурс СтудМіс – це злам стереотипів та команда молодих, креативних та досвідчених організаторів.
Конкурс підтримують Pocket Book, job.ukr.net та Всеукраїнська студентська рада при МОН, за що Оргкомітет їм дуже вдячний.
Етапи проведення конкурсу
СтудМіс проходить в три етапи. На першому етапі в кожному ВНЗ України обирається своя студентська красуня. Потім всі переможниці СтудМіс ВНЗ змагаються за право представляти свою область на СтудМіс України. На фінальному ІІІ етапі серед всіх СтудМіс областей обиратиметься СтудМіс України.
І-й етап до березня 2011 року: обрання СтудМіс у ВНЗ І-IV р.а. всіх форм власності та підпорядкування;
ІІ-й етап березень-квітень 2011 року: обрання СтудМіс в кожній області;
ІІІ-й етап 20 травня 2011 року: обрання СтудМіс України (м.Київ).

Коментарі вимкнені.