Тернопільський драматичний театр відремонтують

Заступник голови Тернопільської обласної державної адміністрації Петро Гоч дав доручення директору театру Тернопільського обласного академічного українського драматичного театру ім. Т.Г.Шевченка до початку нового театрального сезону 2011-2012 років провести ремонт, повідомляє прес-служба ОДА.

Зокрема під час зустрічі заступника голови обласної державної адміністрації Петро Гоч з керівним складом театру йшлося про те, що при вирішенні цього питання необхідно буде залучити позабюджетні кошти. Крім того, до 1 березня 2011 року слід впорядкувати малу сцену з метою використання її для  експериментальних театральних проектів, літературно-мистецьких зустрічей.

Заступник голови обласної державної адміністрації вважає за доцільне відновлення фестивалю «Тернопільські театральні вечори. Дебют», збільшення виїзних та гастрольних вистав, що в підсумку має призвести до збільшення доходів від діяльності театру. Водночас Петро Гоч, зазначив, що влада не буде втручатися  у репертуарну політика театру. Однак необхідно і надалі приділяти увагу удосконаленню театрального менеджменту.

На завершення зустрічі Петро Гоч повідомив про підтримку обласною державною адміністрацією питання виділення додаткових коштів для підвищення посадових окладів працівникам театру відповідно до чинного законодавства.

Коментарі вимкнені.