Тернополян запрошують на лекцію про просту науку про життя

Запрошуєм на вступну лекцію про просту науку про життя  – ЧЖУН ЮАНЬ ЦИГУН.

Чжун Юань цигун, прадавня з відомих систем цигун, – є одніє з найбільш перспективних напрямів розвитку людини. Регулярна практика дозволяє збільшити життєву енергію, підвищити імунітет, тобто і рівень здоров’я продовжити активне життя і молодість, виявити приховані резерви організму, придбати особливі здібності і стійкість до стресових ситуацій.

У Чжун юань цигун людина фокусує увага на вивченні самого себе. Ми ставимо вічні питання: хто ми, звідки ми прийшли і куди йдемо. Для цього потрібне вивчення цілісної структури, в яку включені Людина  тут і зараз, ЇЇ минуле і майбутнє.
Тому ми говоримо: Чжун юань цигун – проста наука про життя. Під життям ми розуміємо все існуюче у всесвіті: від мікросвіту до галактик і, звичайно ж, Людину, як ланки цього нескінченного ланцюжка.
На сьогодні у рамках системи Чжун Юань цигун відкрито для викладання чотири ступені.

Навчання на першому і другому ступені дає Людині комплекс методів і способів оздоровлення, поліпшення емоційного стану, стимулювання розумових процесів і креативності. Практикуючи вправи по цих ступенях вчимось знаходитися в гармонії з довкіллям, знаходити і використовувати приховані можливості організму.

На третьому ступені Чжун Юань цигун стає можливим отримати і навчитися застосовувати особливі здібності: інтуїція, бачення третім оком, далекоглядність, телепатія.
Навчання по четвертому ступеню дає можливість розуміти і вчитися у усього живого на Землі – у рослин і тварин.

 

Цигун – стародавня східна система зміцнення і розвитку тіла і духу. “Ци” означає “енергія”, “життєва сила”; “Гун” – “робота”. “Цигун” – це робота з енергією, що дозволяє відновлювати, укріплювати життєву силу і пізнавати себе і світ! Цигун не накладає обмежень, він розширює можливості!
Цигун не можна навчитися по книгах. Це – мистецтво, яке передається “з рук в руки” досвідченим інструктором. Патріархом школи Чжун Юань Цигун є майстер Сюі Мінтан.
Проводитиме вступну лекцію і семінар Інструктор школи ЧЖУН ЮАНЬ ЦИГУН Михайлишин Олександр. Стаж викладання 11 рокув, він подорожував по Тібету і Індії. Більше про інструктора дивіться тут: http://harmoniya.org/informatsiya-zhong-yuan-qigong/instruktory-zhong-yuan-qigong/

Відео фрагменти про систему і її можливості  дивіться тут:http://harmoniya.org/informatsiya-zhong-yuan-qigong/
Вступна лекція відбудеться 1 вересня о 18.30.
Контактні телефони: 423172, 0672777752.

Коментарі вимкнені.