На Тернопільщині ТІК, Злата Огнєвич і Ніна Матвієнко заспівали в селі на 500 хат

Фото PR-агентство STATUS group

У селі Васильківці Гусятинського району Тернопільщини грандіозним святом „День вишиванки” відзначили обжинки.

Агрохолдинг, центральний офіс якого знаходиться саме у цьому селі, організував на місцевому стадіоні ярмарок народних ремесел, фаєр-шоу, та концерт за участю зірок всеукраїнського масштабу.

„В нашому селі ніколи нічого подібного не було. Обжинки останній раз святкували ще за Союзу при колгоспі – з виступами артистів народної самодіяльності.  В агрохолдингу це було внутрішнє свято для своїх, лиш цього року зробили для всіх. Місцеві жителі  в захваті, відгукуються тільки позитивно – так багато людей на стадіоні ще ні разу не збиралося”, — розповів голова сільради Васильківців Василь Слободян.

За словами сільського голови старшим людям найбільше сподобався виступ Ніни Матвієнко. Молодь „завелась” від співу гурту ТІК, – пише Газета.

„А ще сподобалися триметрові ляльки-мотанки, які привезли з Київщини. Біля них всі фотографувалися”, – додав Слободян.

Сільських дітей на святі безкоштовно пригощали солодкою ватою та морозивом.

Організатори повідомляють, що свято було влаштоване на честь рекордного врожаю зернових культур за всю історію краю – 1,2 млн тон. Почесним гостем свята був губернатор Тернопільщини Валентин Хоптян та його дружина- керівник місцевої райадміністрації.

Варто зазначити, що цьогорічні обжинки в Васильківцях, вже третє грандіозне святкування в Гусятинському районі за участю губернатора. В липні в селі Чагарі провели святкування Купала, запросивши на нього хор імені. Верьовки та скрипаля Василя Попадюка.

Напередодні Дня Незалежності на стадіон райцентру запросили проводити богатирські ігри Василя Вірастюка.

Політичні опоненти губернатора звинувачують його в тому, що він працює тільки для одного району, адже саме тут планує балотуватися в депутати на парламентських виборах його дружина.

 

-1 thoughts on “На Тернопільщині ТІК, Злата Огнєвич і Ніна Матвієнко заспівали в селі на 500 хат

  • 11:00 | 5.09.2011 о 11:00
    Permalink

    Хочу поставити на якійсь з прес – конференцій питання особисто до Валентина Хоптяна – чому при наявності стількох районів в області улюбленим в нього є лише обрані! чому обласні кошти, звязки та інші сили розвивають лише леякі органи з організму тернопільської області – коли ОДИНАКОВО хворі всі. В нас є не лише Гусітинський і Заліщицький райони, мабуть, подарую губернатору карту області!

    • 18:26 | 24.06.2012 о 18:26
      Permalink

      Ну по-перше Гусітинський р-н пишеться через букву я, це і на карті області видно, а по-друге концерти організовують (пише ж вище) і фінансують агрохолдинг мрія у Васильківцях, а в Чагарах відомий підприємець, а оскільки в області немає нічого кращого за ці концерти, то Хоптян і їздить туди. Цим двом організаторам навряд чи потрібна допомога Хоптяна, навпаки він піариться на їхні гроші, бо є ж іще люди, які думають що це організовує губернатор).

Коментарі вимкнені.