Тернополяни можуть привітати Україну з 20-річчям!

24 серпня незалежній Україні – 20 років. Це той вік, коли вже багато сформовано, і багато ще можна змінити. Вік, коли обирається шлях.

Що потрібне Україні в День Незалежності? Казенні промови і бутафорські шоу? Чи щирі побажання від людей, для яких Україна – важлива, які несуть її в собі і творять її майбутнє?

Україні – 20! Це той вік, коли слово і приклад можуть допомогти стати на правильний шлях…. Привітай Україні, і скажи їй, чого ти їй бажаєш, якою її бачиш.

Привітай Україну і поділись побажаннями зі співвітчизниками.

Це просто зробити:
* Напиши побажання до 20-ліття України в своєму блозі, ЖЖ, Facebook чи на власному сайті
* Подобається своє побажання? Розішли його друзям, колегам, знайомим – і надішли в газети, на радіо і телебачення!
* Напиши побажання до дня народження на великому аркуші паперу – і сфотографуйся з ним! І фото розмісти в усіх фото-ресурсах та соцмережах
* Відео-побажання – це насправді просто! Запиши 60-секундне відео-привітання мобільним телефоном/відеокамерою/фот​оапаратом і розмісти на YouTube, Bigmir.Video, … та на сторінках “Україні – 20!” у соцмережах!

Тисячі людей вітатимуть Україну з 20-літтям! Стань одним з перших!

24 серпня – разом відсвяткуємо наш День Незалежності
* Вдягаємо святковий одяг, вишиванки.
* Малюємо цифру «20» на руці, обличчі, одязі чи папері.
* Збираємося о 15.00 біля головної пошти нашого міста, містечка чи села, щоб разом заспівати гімн України і обмінятися побажаннями.

Адже Україна – це всі ми. Привітаймо її з днем народження і зробімо світлішим її шлях!

www.dobrovol.org
http://www.facebook.com/pa​ges/%D0%A3%D0%BA%D1%80%D0%​B0%D1%97%D0%BD%D1%96-20/25​2902174739323 (Сторінка «Україні – 20»)
http://vkontakte.ru/Ukrain​e_20 (Група «Україні-20!»)

Увага! Акція “Україні – 20!” є громадською ініціативою, покликаною об’єднати українців у День Незалежності і допомогти їм сформувати спільне бачення майбутнього. На акції вітається українська символіка – прапор, герб та гімн. Використання іншої символіки не допускається.

Ідея акції належить Руху добровольців “Простір свободи”, а її втілення стало можливим завдяки підтримці багатьох небайдужих спільнот і людей по всій країні.

Коментарі вимкнені.