Тернополяни стали призерами юнацьких спортивних ігор України

У м.Львові завершились змагання VI літніх юнацьких спортивних ігор України з велосипедного спорту на треку серед юнаків та дівчат та чемпіонату України з велосипедного спорту на треку серед юніорів та юніорок.

Збірну нашої області представляли вихованці обласної школи вищої спортивної майстерності, обласної дитячо-юнацької спортивної школи та дитячо-юнацької спортивної школи “Буревісник”. Тренують спортсменів Павелко В.О., Зеньо Р.Б., Слободян О.Й.).

Призерами VI літніх юнацьких спортивних ігор України стали:

Кандидат в майстри спорту України Анастасія Года (ШВСМ, ДЮСШ “Буревісник”) посіла І місце у треку-омніумі, ІІ місце у кейріні та ІІІ місце у спринті.

Кандидат в майстри спорту України Тарас Шевчук (ШВСМ, ОДЮСШ, тренери посів І місце у спринті.

У командній гонці-переслідуванні на 3 км. Шевчук Тарас, Гринів Віталій, Смірнов Сергій, Андрейко посіли ІІІ місце.

У командному спринті Гринів Віталій, Смірнов Сергій, Андрейко посіли ІІІ місце.

У загальнокомандному заліку VI літніх юнацьких спортивних ігор України збірна команда Тернопільської області посіла ІІІ місце серед 12 збірних команд України.

У змаганнях чемпіонату України серед юніорів та юніорок призерами стали кандидати в майстри спорту України юніори Олег Варениця та Роман Луцишин, які посіли І місце у командній гонці-переслідуванні на 4 км., виконавши нормативи майстра спорту України.

 

Коментарі вимкнені.