Тернополянина Едуарда Романюту почує вся Європа

Участь Едуарда Романюти в національному відборі “Євробачення 2011” привернула увагу європейських меломанів. Популярне серед шанувальників Євробачення міжнародне радіо Eurovision Song Contest Radio з головним офісом в Німеччині бере в ротацію конкурсну пісню Едуарда Романюти в свої плей-листи. Про це повідомив музичний директор радіостанції Matthias Petermann.Офіційним інтернет-ресурсом радіо є www.escradio.com Плей-листи радіостанції складаються з пісень учасників Євробачення різних років, а також – кращих треків національних відборів. Нагадаємо, це не перший прояв інтересу з боку європейських експертів до Едуарда. У січні 18-річний співак дав інтерв’ю найбільшому міжнародному новинному порталу, присвяченому пісенного конкурсу Євробачення – Escdaily.com

Шанувальники артиста і його команда вважають участь Едуарда в національному відборі Євробачення успішним, що підтверджується запитами європейських експертів щодо творчості Едуарда Романюти.

– Я дякую всім хто голосував за мене. Дякуємо за вашу підтримку і віру в нашу команду, – каже Едуард. – Напевно, якби не ви, у нас не було такого високого результату.

Коментарі вимкнені.