У Тернополі пограбували третю міську лікарню

До медичного закладу 31-річний тернополянин приходив часто. За останні тижні декілька разів побував тут разом із вагітною дружиною. Крадіжку вирішив вчинити перевіреним раніше способом. Адже він минулого року, заховавшись у районній лікарні, поцупив медикаменти з аптеки. Напередодні вихідних сховався на горищі третьої міської лікарні. Дочекався ночі, вибрався та взявся господарювати у службових кабінетах. Перш як зайти до приймальні, одягнув рукавиці та зняв туфлі. Не зважаючи на таку обережність, йому все-таки не пощастило тієї ночі.
Злодій знайшов у шафі гаманець, й гадки не маючи, що там прихована хімічна пастка. Сліди фарби залишилися на одязі й руках крадія. Не зважаючи на це, він поцупив з кабінету цифровий фотоапарат. Краденого видалося замало – чоловік забрався до кабінету головного лікаря. Із шухляд вигорнув цінні речі. Знайшов у сховку два газових пістолети іноземного виробництва. З краденим вибрався через вікно на вулицю. Пістолети заховав в електрощитовій, плануючи згодом забрати їх зі сховку. Вранці продав фотоапарат за п’ятсот гривень, а гроші витратив на власні потреби.
Як розповів начальник Тернопільського міськвідділу міліції Андрій Матрифайло, правоохоронці оперативно почали розслідувати крадіжку. Одна із відеокамер зафіксувала злодія. Міліціонери впізнали чоловіка, якого раніше притягували до відповідальності за пограбування та крадіжки. Маючи вагомі аргументи, оперативники швидко розшукали крадія. Лиходій у скоєному зізнався. Порушено кримінальну справу.

Коментарі вимкнені.