У Тернополі вимагатимуть”халявних” квартир

Акція відбудеться 13 листопада 2011р. о 13 год. на площі біля Драматичного театру
Організатори кажуть, що за даними дослідження Державного інституту розвитку сім’ї та молоді “Становище студентської молоді України”, 62% опитаних вважають, що “Надання житлових кредитів молоді” є тією програмою, яку й повинні реалізувати органи держуправління в першу чергу.

Ступінь забезпеченості молоді житлом в Україні на сьогодні є дуже низьким: тільки 33% молодих родин живуть в окремих квартирах (для всіх родин цей показник складає 56,3%), 11% проживають у комунальних квартирах, 14% наймають квартиру, 10% живуть у гуртожитках, 1% – у непристосованих приміщеннях. Близько 31% молодих родин узагалі не забезпечені житлом.

На Тернопільщині на власне житло чекають понад 11 тис. осіб. У чергах на квартири їхні прізвища припадають пилом по кілька років. На сьогодні у державній черзі на квартиру стоїть 3948 чоловік, на кооперативній – 7106, а на позачерговій – 490. Натомість у реєстрі черговиків фонду перебуває майже 300 молодих сімей.

ТОО ВМГО “Молодіжний Націоналістичний Конгрес” організовує (запрошує всіх бажаючих взяти участь) акцію “Житло молоді “на халяву” з метою висвітлення в суспільстві цієї складної проблеми. Учасники матимуть можливість отримати ту оселю, на яку спроможні на сьогоднішній день, взяти участь у розіграшах “квартир”…

 

 

Коментарі вимкнені.