У Януковича незадоволені відбором на “Євробачення”: буде комісія

Заступник глави Адміністрації Президента України Ганна Герман ініціюватиме створення комісії для перевірки відбору кандидатури від України на “Євробачення-2011”.

“Я ініціюватиму створення спеціальної комісії, яка перевірить процес підготовки і сам хід фінального відбору кандидатури від України на Євробачення. Думаю, що у таку комісію повинні увійти і представники прокуратури”, – наголосила Г.Герман, передає “Українська правда”.

“У багатьох людей, які пишуть і дзвонять до Адміністрації Президента, і у мене особисто як члена журі цього конкурсу, залишився дуже неприємний і гіркий осад від всього, що відбувалося там, я думаю, що правильно буде ще раз все перевірити”, – зазначила вона.

Г.Герман заявила, що минулого року “вдалося покласти край корупційним схемам і скасувати рішення про кандидатуру від України на “Євробачення”, було проведено конкурс і був чесно обраний кандидат”.

“Я думаю, що цього року варто прислухатися до тих десяток тисяч людей, які за ці два дні дзвонили і висловлювали своє невдоволення тим, як пройшов цей конкурс”, – зазначила Г.Герман.

Відповідаючи на питання, у чому полягають її сумніви щодо результатів конкурсу, замглави АП сказала: “У мене багато сумнівів, але я не хотіла б їх оприлюднити до того, коли комісія, яка, сподіваюся, буде створена, дасть свої висновки”.

“Я би не хотіла нікого зазделегідь у чомусь звинувачувати, але у мене склалося враження, що щось відбувалося у кулуарах і поза конкурсом, чого ми не розуміли і не знали”, – додала вона.

Нагадаємо, за результатами змішаного голосування телеглядачів і журі, яке проходило в ефірі Першого національного каналу, на пісенний конкурс “Євробачення-2011” у Дюссельдорф (Німеччина) відправиться українська співачка Міка Ньютон.

Член відбірного журі Ганна Герман вважає, що претендувати на перемогу на конкурсі “Євробачення-2011” могла лише українська співачка Джамала.

Коментарі вимкнені.