В Тернополі на Кубку України-2011 з вилову риби на мормишку домінували кияни

Із 11 до 13 березня на Тернопільському ставі пройшов Кубок України-2011 із вилову риби на мормишку. Участь у змаганнях взяли учасники з 9-ти областей України та Києва. Захід подібного рівня у Тернополі відбувся вперше. Однак після закінченні змагань головний суддя Яків Двірний висловив сподівання, що учасники, яким сподобалася наша водойма, захочуть провести змагання ще не одноразово, – пише газета 20minut.ua.

У командних змаганнях десяте місце посіли представники Чернівецької області. Дев’ятими стали рибалки із Львівщини, а восьмими – житомиряни.

Натомість сьоме місце посіли дніпропетровці. Вінницька область на Кубку України здобула шосту сходинку, а представники Волинської області були п’ятими. Наші земляки у складній боротьбі зуміли посісти тільки четверте місце. Бронзовими призерами стали рибалки із Києва. Срібні нагороди з рук головного судді отримав колектив із Рівненської області. “Золотим” цей день виявився для представників Київщини. Свої нагороди з рук головного судді отримали й судді. Їх нагородили дипломами і призами від спонсорів.

– Перш за все, хочу подякувати суддям, які старалися зі всіх сил чесно провести змагання. І це їм сповна вдалося, адже серйозних скарг на роботу наших суддів не було, – сказав наприкінці завершального слова Яків Двірний. – Я хочу, щоб при виборі наступного місця для проведення Кубку України всі учасники звернули увагу саме на цю водойму. Надіюся наступного року ми знову зустрінемось на цій гостинній землі. Хочу подякувати організаторам, які створили всі умови для проведення такого роду змагань.

Після закінчення нагородження рибалки рушили святкувати перемогу до польової кухні. Розважав цього разу гостей заслужений артист Володимир Вермінський.

Довідка

– Кубок України проводили як в індивідуальному, так і у командному заліку.

– В індивідуальному заліку Кубку України-2011 третє місце посів киянин Дмитро Корзинков. Другим став представник Рівненської області – Іван Щевич. Перемогу в особистому заліку здобув киянин Денис Новгородський

– Переможець зумів виловити близько 2 кг риби. Призери отримали з рук суддів та організаторів кубки, медалі та почесні дипломи. Свої призи вручили і спонсори.


Коментарі вимкнені.