Відомих у Тернополі людей примусять скинути краватки

Бізнесмени, політики, громадські діячі, відомі люди віддадуть галстуки, щоб у невимушеній атмосфері відповісти на відверті питання гостей. Як розповіли організатори, EVENTS.te.ua, проект передбачає зустрічі молоді з цікавими та відомими людьми Тернопілля в неформальній атмосфері.

Першим на «Зустріч без краватки»  прийде відомий бард, поет, драматург, громадський діяч – Олександр Смик. Попри те, що чоловік зараз є начальником управління культури і мистецтв міської ради Тернополя,  він не носить краватки.

Без офіціозу і пафосу він обіцяє тернопільській молоді влаштувати холодний душ. Олександр Смик говоритиме про правду. Чоловік попереджає – вона може бути шоком, можливо хтось дізнається про те, що раніше й на думку не спадало. Він готовий відверто говорити про себе та свою діяльність, розповісти про минуле і бачення сьогодення та майбутнього.

Шок, інтрига, подив чекають на учасників зустрічі з людиною, яка все життя залишається вірною своїм переконанням.

Тільки на «Зустрічах без краватки» у невимушеній атмосфері відомі люди розкажуть про те, що зазвичай не кажуть на камеру, про що не пишуть в газетах, про що не говорять на великих зібраннях.  Учасники зможуть запитати про те, що цікаво не журналістам, а саме їм.

 

Щоб потрапити на «Холодний душ від Олександра Смика» в рамках проекту „Зустрічі без краватки”, слід заповнити форму на EVENTS.te.ua кількість місць – 35.  Не прогав нагоду, заповнюй анкету якнайшвидше.

Зустріч відбудеться 18 травня о 17.00

у кав’ярні «Відень» ТРЦ «Атріум» 5 поверх.

 

Довідка.

Проект передбачає зустрічі молоді з цікавими та відомими людьми Тернопілля в неформальній атмосфері.

Молоді люди зможуть дізнатись про те, як відомі тернополяни досягли успіху. Основною метою проекту є –  дати можливість молоді поспілкуватись із успішними людьми. На «Зустрічах без краватки» гості розкажуть про свої «рецепти» досягнення цілі, про побудову кар’єри, розвиток професійних знань та навичок, найкращі способи розкриття таланту. На присутніх чекають цікаві та теплі розмови на різноманітні актуальні теми.

Особливістю неформальних зустрічей буде те, що про свій успішних шлях розказуватимуть люди із різних сфер. Молоді люди дізнаються як досягнути успіху у бізнесі, як стати хорошим політиком, як розкрити творчий потенціал, як стати відомим співаком.

Настав момент говорити про те, що цікавить людей. Фішкою заходу буде символічне «позбавлення» краватки гостей зустрічей.

 

Формат зустрічі: теплі розмови за чашкою кави.

Учать безкоштовна за умови попередньої реєстрації на сайті events.te.ua.

Потенційні гості: політики; бізнесмени; працівники освіти, культури, туризму, спорту, медицини; шоу-бізнесу.

Організатори: Культурно-інформаційний ресурс Events.te.ua

Партнер проекту : Ресторан «Відень»

Інформаційний партнер: Інтернет-газета  «Погляд»

 

Коментарі вимкнені.