Вперше у Тернополі краща анімація з Німеччини

Вперше в Тернополі в рамках святкування Тижнів німецької культури в Тернополі будуть показані три репрезентативні підбірки кращої анімації нового покоління німецьких аніматорів, які продовжують традиції Лотти Райнігер та Оскара Фішенгера. Після довгого анімаційного міжцарів’я, що відбувалось в середині ХХ століття, наприкінці даного століття Німеччина повернула собі славу великої анімаційної держави. І в ХХІ вік вона вступила як один з лідерів в галузі авторської та експериментальної анімації.

В програмі представлені як роботи визнаних німецьких майстрів “Мрії та кошмари”, “Тут і там”, “Він і Вона” – Вук Євремович, Раймунд Крамм, Гіл Алкабець, Андреас Хюкаде так і роботи молодих режисерів, випускників провідних німецьких кіно шкіл. Всі фільми зняті в Німеччині в 2000-2007 роках та відзначені призами міжнародних фестивалів.

Переглянути фільми тернополяни зможуть у вівторок 6 грудня, четвер 8 грудня та суботу 10 грудня. Початок сеансів о 17.00. ВХІД ВІЛЬНИЙ.

Організатори: МГО “Німецька молодь”, Тернопільська міська рада, Благодійний фонд родини Шинке “З Любов’ю та Милосердям”, Маркетингова група 9 ½ ідей.

Партнери: Гете-Інститут м. Київ, Events.te.ua, Радіостанція “Ух-радіо”, Новинний портал POGLYAD.TE.UA, “Чумацький шлях-Т”, Ресторан “Галич”, МГО “Буковинський фенікс”, Миколаївський німецький культурний центр, Тернопільський німецький культурний центр

 

Контактна особа Максим Черкашин (детальна інформація за тел. 050 377 76 22)

Коментарі вимкнені.