За минулий рік до митниці 15 разів звернулись письмово

За минулий рік до митниці надійшло 15  письмових звернень від громадян, усі звернення розглянуті у встановлені законодавством терміни.

Начальником митниці та його заступниками проводились особисті прийоми громадян, – кажуть у прес-службі. За звітний період на особистому прийомі у керівництва митниці побувало 134 громадянина (громадяни звертались з таких питань:  роз’яснення чинного митного законодавства; щодо продовження терміну перебування в Україні тимчасово ввезених т/з; прийом на роботу) усі звернення були розглянуті відповідно до вимог законодавства про звернення громадян та надані кваліфіковані роз’яснення.

Одним із основних завдань Тернопільської митниці впродовж 2010 року було забезпечення виконання вимог Закону України «Про звернення громадян» та впровадження концепції реформування діяльності митної служби України від 29.10.10 «Обличчям до людей». Як переконують в прес-службі митниці, уся робота була спрямована на забезпечення постійного зв’язку з широкими верствами населення, вирішенні життєво важливих проблем кожної окремої людини і суспільства в цілому, реалізації конституційних прав та свобод громадян.

Кароліна Говірка

Коментарі вимкнені.