Для чарівних тернополянок: модний одяг зими 2011

Зима в самому розпалі, морози, дошкульний вітер, хуртовини заставляють вдягатись тепліше. Проте справжні модниці і в таку погоду значну увагу приділяють своєму зовнішньому вигляду.

У сезоні зима-2010/2011 надзвичайно популярне у дизайнерів хутро. З нього шиють шапки, шубки, желети, рукавички і сумки. Тому шуби на піку популярності. Довжини хутряний виріб може бути будь-якої: від п’ят до талії.

Взимку-2010/2011 немає єдності думок і щодо довжини ворсу. Дуже красиво виглядають шубки і манто з фігурно вистриженим хутром. Деякі дизайнери пішли далі і поексперементували з фактурами. Так, одна річ поєднує в собі не тільки різні кольори, але і хутро з різною довжиною ворсу.

Бюджетнішим та демократичнішим варіантом верхнього одягу зими-2010/2011 є пуховик. Яким би простим не здавався цей предмет гардеробу, він гріє не гірше, а часом навіть краще шуби. Ось і дизайнери не обділили його увагою, розфарбувавши в модні кольори зими-2010/2011 і додавши стильних деталей у вигляді хутра.

Дублянки знову в моді . Особливо два в одному: з одного боку – модне в цьому сезоні хутро, з іншого – актуальний матеріал – шкіра.

Останнім часом на вулицях з’являються люди в хутряних або дутих жилетах. Такі жилети в поєднанні зі светрами і шарфами – вдала альтернатива пальто і плащів. У таких речах можна комфортно себе почувати градусів до 5 тепла. Тим більше, що жилет – це ще один тренд у верхньому одязі зими-2010/2011. Актуальні матеріали для жилета – хутро, шкіра і дутий матеріал.

У цьому сезоні актуально носити одяг різних відтінків одного кольору: сірого, бежевого, карамельного, коричневого, синього, смарагдового, червоного.

Кольори сезону зима, як завжди, більш приглушені й не настільки яскраві, як влітку. Мода зими 2010/2011 робить актуальними наступні кольори:

*чорний – звичний фаворит холодної пори року,

*сірий – є трендом сезону, що наближається,

*зелений – в різних відтінках найпоширеніший колір мілітарі-речей,

*шоколадний,

*бежевий,

*білий,

*синій.

Але безсумнівно, що з кожного правила бувають винятки, тому часто теплий одяг розбавляється яскравими плямами:

*помаранчевий,

*гірчичний – відкриття майбутнього сезону,

*ліловий,

*бордовий.

Як і влітку 2010 , буде в моді тваринний принт, тобто одяг під леопарда, тигра, зебру. Особливо ефектно виглядає такий принт на хутряних речах.

На піку популярності також жакардовий (норвезький) візерунок – неповторний малюнок, отриманий чергуванням різнокольорових ниток. Він може бути не тільки на светрах або жилетках, але і на верхньому одязі.

Деякі дизайнери відзначили клітку, як модний тренд. Так що сміливо, якщо любите клітинні візерунки, купуйте речі з ними.

www.beauty.lviv.ua

Коментарі вимкнені.