Сьогодні дві українки поборються за титул Міс Земля 2011

Українки Христина Опаріна і Ніна Астраханцева увійшли в ТОП-16 кращих учасниць на міжнародному конкурсі краси «Міс Земля-2011» (Miss Earth-2011), фінал якого відбудеться 3 грудня на Філіппінах. 19-річна Христина Опаріна представляє на конкурсі Україну, 21-річна Ніна Астраханцева – Крим.

Христина Опаріна вже встигла отримати свій перший титул: на конкурсі вечірніх суконь вона стала Miss Eco Tourism-2011. Христині пророкують друге місце на конкурсі.

Параметри Христини Опаріної – 88-60-90, зріст – 177 см, вага – 56 кг, Ніни Астраханцевої – 90-62-92, зріст – 179 см, вага – 58 кг. Христина Опаріна – переможниця Національного телепроекту «Королева України», який транслювали навесні на Першому Національному, володарка титулу «Королева України-Земля».

У конкурсі беруть участь 90 дівчат з усього світу. Красуні борються за найдорожчу в історії всіх світових конкурсів краси корону – з білого золота з коштовними камінцями.

Конкурс «Міс Земля» входить до четвірки найпрестижніших конкурсів краси планети. Цьогорічний конкурс проходить на Манілі, оскільки Таїланд потерпає від повені.

Міс Земля займається проблемами навколишнього середовища. Кожна учасниця повинна представити свій унікальний екологічний проект на актуальну для її країни тематику.

Відмінність Miss Earth від інших конкурсів у тому, що бездоганна краса не є основним критерієм відбору. Перш за все, у ньому оцінюється конкурсне інтерв’ю, де дівчата висловлюють свою позицію щодо екологічної ситуації, що склалася у світі.

На фото: Христина Опаріна (ліворуч) та Ніна Астраханцева.

Коментарі вимкнені.