Бесага присвоїв адресний номер самочинному будівництву

“Професор містобудування” головний архітектор Тернополя Бесага Василь Йосипович присвоїв адресний номер самочинному будівництву. В силу приписів ст. 376 ЦК України Житловий будинок, будівля, споруда, інше нерухоме майно вважаються самочинним будівництвом, якщо вони збудовані або будуються на земельній ділянці, що не була відведена для цієї мети, або без відповідного документа, який дає право виконувати будівельні роботи чи належно затвердженого проекту, або з істотними порушеннями будівельних норм і правил.

Бесага присвоїв адресний номер будівлі, яка збудована без проекту, не відповідає будівельним нормам і правилам, не відповідає виданим п.Бесагою містобудівним умовам і обмеженням, збудована на земельній ділянці яка для цього не відведена, – розповідає громадська активістка Олена Степанова.

  •  Справа по скасуванню розпорядження в суді. Таке враження, що Василю Йосиповичу вже давно пора міняти окуляри, бо діоптрій не вистарчає і він не добачає. Адже для присвоєння адресного номеру подається фотофіксація об”єкту. Хоча з іншого боку ще один епізод для кримінального провадження, – каже активістка.

Коментарі вимкнені.