Фонд розвитку Тернополя отримав перший благодійний внесок

«Фонд розвитку міста Тернополя ім. Володимира Лучаковського»  отримав перший внесок з благодійного аукціону дитячих малюнків, який відбувався у рамках конкурсу “Тернопіль – наше місто майбутнього” – повідомляє прес-служба міської ради. До кінця року відбудеться ще три аукціони, кошти з яких буде перераховано на спеціально створений рахунок фонду. На зібрану суму планується втілити в реальність дитячу мрію переможця конкурсу, яка буде спрямована на розвиток нашого міста. Кожен тернополянин, який виявить бажання збільшити цю суму, може долучитися до роботи фонду.

Нагадаємо, що фонд був створений з ініціативи громадськості для підтримки та збереження  природної, історичної та культурної спадщини нашого міста.

Ініціатори закликають підприємців, бізнесменів, громадських діячів та звичайних жителів до співпраці з фондом та підкреслюють, що дана організація  не є комерційною структурою.

Довідка.

«Фонд розвитку міста Тернополя ім. Володимира Лучаковського» (ФРМТ) створений та працює у форматі фонду громади або ком’юніті фонду (Community Foundation) – загальновживане визначення громадських фундацій, що залучають кошти благодійників, громадян, держави та направляють їх на користь громади. Ідея ФРМТ полягає в тому, щоб на території міста для всього населення Тернопіль працювала благодійна структура, якій довіряли б і яка була б ефективним механізмом вирішення нагальних місцевих проблем.

Коментарі вимкнені.