Гроші Азарова на дороги – до Тернополя не дійшли

Азаров
nikinform.com

Голова уряду Микола Азаров нещодавно заявив про те, що на ремонт доріг Тернопільщини виділили кошти. Він звинуватив місцеву владу у безвідповідальності.

“На розвиток доріг державної власності виділені значні кошти. Вони використовуються не досить ефективно. Вражає бездіяльність місцевої влади стосовно ремонту доріг. На дворі літо, а роботу розпочали тільки 16 областей. Із 784 млн. грн. субвенцій підрядники освоїли 57 млн. грн. І це тільки в 11 областях”, – уточнив голова уряду.

Як повідомляла Gazeta.ua, за даними Азарова, усього на проведення ремонту доріг виділено 1,5 млрд. грн. Азаров зазначив, що не розпочиналася робота по освоєнню коштів у Криму, Житомирській, Сумській, Тернопільській та Запорізькій областях.

“Склалася парадоксальна ситуація – рішення прийнято, кошти виділені, а зрушень немає. Й роботи не виконуються. Що це – безвідповідальність, небажання чи невміння?” – запитав чиновник.

В той же час Тернопільський міський голова стверджує, що місто не побачило жодної копійки на ремонт доріг.

– Постанова Кабінету міністрів про виділення коштів – є, але коштами розпоряджається обласна державна адміністрація. Тернопіль не отримав жодної копійки з тих грошей, про які говорив Азаров. – каже Сергій Надал, – Всі ремонти доріг, які проводяться в Тернополі, виключно за рахунок коштів міського бюджету-

Кароліна Говірка

 

Коментарі вимкнені.