Офіційне китайське попередження тернопільським ЖЕКам

З метою покращення якості надання житлово-комунальних послуг Тернопільська міська рада розірве угоди із кількома ЖЕКами, на адресу яких надходить найбільше скарг від тернополян. З підприємством «Залізничник» угоду уже розірвано, ще двом ЖЕКам міська рада оголошує офіційне попереджання.

На адресу міськради, диспетчерську службу (1580) найбільше скарг надходить на ПП «Дружба сервіс-житло 1» та ТОВ «КК Коменерго-Тернопіль». Найчастіше жителі міста нарікають на несвоєчасне вивезення сміття, протікання дахів, прибирання під’їздів, прилеглих територій, роботу ліфтів, виникнення аварійних ситуацій, електропостачання, водопостачання, благоустрою.

Уже через три місяці Тернопільська міська рада прийме остаточне рішення щодо доцільності обслуговування даними ЖЕКами будинків тернополян. Під час його прийняття буде враховано якість проведення ремонту дахів, прилеглих територій, облаштування дитячих майданчиків, виконання зобов’язань під час двомісячника благоустрою та Дня довкілля.

В разі незадовільного виконання робіт та не вирішення основних проблем в обслуговуванні житлового фонду міська рада розірве угоди з  ПП «Дружба сервіс-житло 1» та ТОВ «КК Коменерго-Тернопіль». Будинки та прилеглі території, що належали цим ЖЕКам, будуть передані на баланс та обслуговування іншим підприємствам.

Коментарі вимкнені.