На Тернопільщині, за вказівкою Генеральної прокуратури, розпочалося чергове переслідування сільських голів і медичних працівників

Юлію Тимошенко звинувачують в тому, що вона як Прем’єр-міністр забезпечила велику кількість сільських амбулаторій автомобілями Opel для надання швидкої, невідкладної медичної допомоги  населенню, а лікарів та сільських і селищних голів  у тому, що вони ці автомобілі отримали для обслуговування своїх територіальних громад, – повідомляє прес-служба партії “БЮТ-Батьківщина”.

Вже декілька місяців на Тернопільщині та по всій Україні, за вказівкою Генеральної прокуратури, розпочалося чергове переслідування сільських та селищних голів, головних лікарів лікарень, завідуючих амбулаторій, водіїв медичних автомобілів. Такі дії правоохоронних органів, стверджує народний депутат України, голова Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина» Василь Деревляний, має виключно політичний підтекст.

«Цих людей викликають до прокуратури для дачі пояснень як вони отримали автомобілі «Опель» для сільської амбулаторії або лікарні і хто вручав цей автомобіль, погрожують людям кримінальними справами», – зазначив Василь Деревляний. – «Нині діюча антиукраїнська влада Януковича панічно боїться лідера опозиції та партії «Батьківщина» Юлію Тимошенко. Через власний каральний орган Генеральну прокуратуру правлячий режим створив черговий міф про те, що уряд Тимошенко закупив не ті автомобілі для сільської медицини. Я хочу запитати Прем’єр-міністра Азарова, Генерального прокурора Пшонку чи цікавилися ви який транспорт має сільська медицина? А я цікавився і хочу Вам заявити, що деякі лікувальні заклади мали транспорт, який більше стояв на ремонті, ніж виконував свої функції, а це старі автомобілі жигулі, ниви, москвичі, таврії та інший радянський транспорт. А більшість сільських амбулаторій взагалі не мали транспорту».

Маючи таку катастрофічну інформацію про наявність автотранспорту в сільських амбулаторіях народні депутати від БЮТ та Уряд Юлії Тимошенко робили все можливе, щоб виконувати вимоги виборців, які ми отримували під час зустрічі, або у вигляді письмових колективних звернень щодо   забезпечення сільської медицини новим автотранспортом та  новітньою медичною апаратурою.

«Ця робота, яку виконала Юлія Тимошенко за короткий час свого прем’єрства для підтримки сільської медицини, є показовою – саме як необхідно дбати про здоров’я простого громадянина України, який живе в селі далеко від районного центру», – заявив Василь Деревляний. – «Про важливість отриманих Тернопільською областю 45 автомобілів Опель сьогодні говорить той факт, що амбулаторії і лікарні, які їх отримали обслуговують більше ста населених пунктів, в яких проживає більше ста тисяч сільських жителів. За словами лікарів амбулаторій та лікарень, час, щоб доїхати до хворих скоротився в середньому на півгодини».

Народний депутата стверджує, що всі звинувачення безпідставні і мають виключно політичних характер.

«То в чому вина сільських голів і головних лікарів лікарень та завідуючих амбулаторій, народних депутатів та екс-Прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко? Хіба тільки в тому, що вони дбають про життя та здоров’я української нації та вселяють віру в те, що українське село має жити і процвітати. І цю віру їм подарувала саме Юлія Тимошенко, ставши біля керма Уряду України. За короткий час Юлія Тимошенко доказала, що для того, щоб дбати про державу та її громадян потрібна сильна політична воля урядової команди», – стверджує Василь Деревляний. – «І чинний режим Януковича дуже добре знає, що народ неможливо зламати, коли він єдиний і має лідера, який готовий на все заради служіння Україні, коли є команда, яка вміє організувати боротьбу опозиції проти встановлення авторитарного режиму, який насувається в державі. Саме такою є партія «Всеукраїнське об’єднання “Батьківщина” і її лідер Юлія Тимошенко».

Найкращий захист для діючого режиму Януковича – терор представників опозиції та її прихильників.

«Боячись, що народ маючи такого лідера і таку стійку політичну команду здатний відстояти свої права, чинна влада розгорнула політичні репресії проти опозиції, урядовців Юлії Тимошенко і вершиною цинізму стало порушення кримінальної справи проти Юлії Володимирівни Тимошенко за те, що вона виплатила пенсії пенсіонерам, наступною буде справа по автомобілях Opel для села, після ще щось видумають, щоб постійно тероризувати Юлію Тимошенко», – переконаний народний депутат. – «Через те Янукович кидає на це всі силові структури, з метою залякати народ та вселити в нього страх, щоб він перестав говорити правду про нинішню владу та боявся вести боротьбу з цим кримінальним режимом, і в декого цей страх вселився, і вже виконали вказівку продажних пристосуванців з райдержадміністрацій по зриву з цих автомобілів надпису «від уряду Юлії Тимошенко». Але і хочу подякувати всім тим, хто  не піддався шантажу всякої нечисті та зберіг на автомобілях Opel цей напис».

«І в сьогоднішній ситуації ми як ніколи повинні бути згуртовані і сформувати єдину українську команду боротьби з цим ненависницьким антиукраїнським кримінальним режимом Януковича», – резюмувава Василь Деревляний.

До вашої уваги надаємо копії відповідей голів сільських та селищних рад, головних лікарів комунальних медичних закладів Тернопільщини на депутатське звернення Василя Деревляного, де наводиться статистика та підтверджується користь та необхідність автомобіля, переданого урядом Юлії Тимошенко сільським амбулаторіям, ФАПам, районним лікарням для надання швидкої медичної допомоги громадянам.

-1 thoughts on “На Тернопільщині, за вказівкою Генеральної прокуратури, розпочалося чергове переслідування сільських голів і медичних працівників

  • 08:44 | 28.01.2011 о 08:44
    Permalink

    А скільки грошей Тимошенко потратила на свою рекламну кампанію? Можна було ще по 2-і таких машини дати не вибірково по селах, а по всіх селах України.

    Що до лідера – Тимошенко вже ним небуде, це точно, там амбіцій більше ніж коси.
    Програш Тимошенко очевидний так як на виборах мера києва так і президента.
    1. На виборах мера Києва треба було знімати кандидатуру Турчинова в користь Кличка?
    2. На виборах президента знімати свою кандидатуру у користь Тігіпко.
    Про це говорять імениті політологи сьогодні, а простому народу це було зрозуміло ще під час відповідних перегонів…

Коментарі вимкнені.