Справжній “Корифей” у світі світлого пива

Сьогодні поговоримо про флагманський продукт компанії. Один з найбільш улюблених сортів пива від “Опілля” має влучну назву “Корифей”. Адже саме так у давнину називали провідного артиста театральної трупи. Пізніше у переносному значенні “Корифеями” називали визначних осіб у різних галузях.

Так само “Опілля Корифей” поєднує у собі усі найкращі якості справжнього живого класичного пива старої Європи. Цей напій зварено за традиційною рецептурою “Баварського пивного закону” 1516 року з солоду хмелю, води. Це справжній корифей серед усього пива.

Для приготування пива “Опілля Корифей” використовують солод пивоварний ячмінний, воду питну, ячмінь пивоварний, хміль та пивні дріжджі. Пиво вариться за старою класичною технологією та дозріває у старовинних підвалах під землею, де завжди стабільна температура +1–+2ºC, там пиво бродить, доброджує, проходить процес фільтрації.

“Опілля -Корифей” має має чистий солодовий і хмелевий смак з помірною хмелевою гіркотою та помірним хмелевим ароматом.

Гурмани ж підкреслюють, що “Опілля-Корифей” нагадує їм баварське мюнхенське світле, вірменську “Кілікію”, чи англійський “Золотий ель”. “Корифей” – це традиційно літнє пиво.  Це легке пиво, яке додає енергії. Саме тому його полюбляє молодь. Сьогодні до нас вже прийшли холода. Проте кожен з нас ще може “посмакувати літом”, придбавши пляшечку “Опілля-Корифей”.

Крім чудового смаку, кожен з поціновувачів справжнього живого пива може виграти ноутбук, кег пива, мп-3- плеєр та сотні інших призів. Для цього потрібно лише знайти акційний код під кришечкою склянної пляшки та зареєструвати його на офіційній сторінці www.opillia.com. Тож споживаймо корисне і виграваймо призи.

Коментарі вимкнені.