Тернопіль за всіх – всі за Тернопіль!

Автономні націоналісти Тернополя долучилися до всеукраїнської кампанії “Один за всіх – всі за одного!”

Близько трьох десятків молодих людей вимагали припипинити політичні репресії і звільнити всіх несправедливо затриманих, арештованих і викрадених, – повідомляє Опір.

Активісти пікетували приміщення, в якому розташована обласна державна адміністрація, закликаючи її представників втрутитися в ситуацію, що склалася (Політв’язні нової України) і вплинути на політику свого начальства. Також звернення в письмовій формі було передане представникам адміністрації.

Під час пікету виступали двоє товаришів, розповідаючи учасникам акції, присутнім журналістам і представникам апарату примусу про переслідування громадських активістів та тиск на журналістів і, що це є нічим іншим як “полювання на відьом”, яким відволікають увагу суспільства від того, що народ позбавляють, всіх прав, благ і соціального захисту.

Лунали гасла: “Ні поліцейській державі”, “Ні політичним репресіям!”, “Свободу політв`язням!”, “Свободу націоналістам!”, “Ви нам – репресії! Ми вам – революцію”, “Провокація! Репресія!, Революція”, “Влада гірше окупанта!” “Геть антинародну владу!” та ін.

Виступаючі вдаряли особливий акцент на долі Олексія Макарова, Едуарда Андрющенка та Юрія Гудименка. Один з активістів звернув увагу присутніх на недавній телевізійний сюжет “Агенти впливу“, де можна зауважити, що в робочому кабінеті одного із слідчих на стіні висить портрет Фелікса Дзержинського. Це мабуть не випадковість, зважаючи на те, що саме цій постатті приписують знамениту фразу “Если вы не сидите в тюрьме, это не ваша заслуга, это наша недоработка. “.

В цей же день, на одному з мостів Тернополя, було розміщено банер з надписом “Ні політичним репресіям”

Коментарі вимкнені.