На вечірці “Щаслива сім’я” продали дитячу “Любов”

27 січня в рамках тижня оздоровлення сімейних стосунків у «Хмільному щасті», що в ТРЦ «Подоляни» пройшов вечір відпочинку для молодих пар: «Щаслива сім’я». Паралельно з виступами маленьких співачок, молодіжних гуртів, форум-театру та закоханих пар, було проведено благодійний аукціон.

До чималої кількості присутніх зверталися начальник управління у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації Наталія Найчук, лікар-психотерапевт, голова ТОГО “Центр щасливого батьківства та материнства” Марія Хомів, отець церкви св.Миколая Володимир Сампара. Останній, до речі, дуже цікаво завершив свій виступ, наголосивши, що при всій повазі до закладу «Хмільне щастя» бажає людям, аби їхнє щастя хмільним не було, а лише справжнім та щирим.

У перервах між концертними номерами Іринки Кушнір та Роксолани Залізняк ведуча Оксана Балуцька виставляла для участі в благодійному аукціоні роботи вихованців Петриківського дитячого будинку-інтернату. Найпершим лотом стала вишита картинка, яку дівчина «охрестила» «Хлопчик і дівчинка, і у них любов». Стартова ціна «Любові» складала 50 гривень. Після оглошення суми, яку варто було викласти в благодійних цілях за лот, ведуча змушена була пройтися залом, аби ближче показати присутнім, яка ж насправді гарна ця картинка. Бо враховуючи те, що працівники «Хмільного щастя» якраз подали на столи борщ та вареники усім запрошеним, людей уже не надто цікавило, що ж там відбувається коло сцени, та про що «щебече» невтомна дівчина з мікрофоном. Але старання Оксани не були марними і вже зі стартових 50 гривень ціна дитячої вишивки зросла до 60. Практично за таку суму і придбав «Любов» від когось з дівчат Петриківського будинку-інтернату один з присутніх на святі чоловіків.

Атмосфера любові не лише до протилежної статі, а й до ближнього панувала в залі впродовж всього вечора. Так, переможці конкурсу-караоке віддали свої призи парі, яка заспівала найкраще, але отримала менше оплесків лише тому, що не виділилася оригінальністю. Як зазначила ведуча: «Ось так і в шоу-бізнесі: популярний не той, хто дійсно має талант, а той, хто вміє бути оригінальним». На відміну від двох попередніх пар, котрі чудово і досить професійно виконали пісню сучасних гуртів, переможці просто напросто заспівали «Ти ж мене підманула», чим і «купили» глядачів.

Згодом в зал увійшло четверо людей в білих плащах з капюшонами, та із запаленими свічечками в долонях. Це учасники форум-театру від громадської організації «Обнова» підготували розповіді про ненароджених дітей, котрих батьки позбулися внаслідок аборту. – Неможливо втримати сльози, – каже Любов, котра прийшла на вечірку з чоловіком, аби відсвяткувати триріччя спільного сімейного життя.

Але додому ніхто не повернувся сумним, адже попереду глядачів ще чекав смішний конкурс пестливих словечок до коханих. А також виступи тернопільських гуртів „Ганс Блюз Бенд” та „Алоізі Карамболь”.

Вовк Люба, “Погляд”

-1 thoughts on “На вечірці “Щаслива сім’я” продали дитячу “Любов”

  • 13:46 | 29.01.2011 о 13:46
    Permalink

    а я думала – йти, чи ні… тепер шкодую, що не пішла…
    Дуже цікавий репортаж! А організатори – молодці, шо зробили подібне)
    Сампара влучно сказав про те, щоб щастя не було хмільним))

  • 00:13 | 30.01.2011 о 00:13
    Permalink

    Рада, що репортаж сподобався))) І сама була здивовована, що присутніх в залі було чимало, бо надто активної реклами заходу не робили. Думаю, все вдалося лише завдяки затишній атмосфері закладу, невеликій вартості запрошень, в яку входила вечеря з борщем та варениками, а також завдяки цікавій і досить сучасній програмі. Плюс не можливо не відмітити окремо ведучу, котра ні на секунду не змовкала і сипала “перлами” котрі розряджали обстановку та додавали настрою залу))))

  • 16:49 | 1.02.2011 о 16:49
    Permalink

    Дякую за теплі відгуки)
    Ведуча Оксана)))

    • 00:39 | 2.02.2011 о 00:39
      Permalink

      У вас просто це кльово виходить 😉

Коментарі вимкнені.