Тернопіль захопили «хвилі ностальгії»

«На хвилях ностальгії» – концертна програма під такою назвою відбулась у Тернополі. Девіз програми «Ми не сумуємо за минулим, ми сумуємо за справжнім», каже головний режисер та ведучий Володимир Шинкарук.

Володимир Шинкарук, ведучий концерту: «Я надзвичайно радий знову побувати в Тернополі з цією програмою. Вона народилася у 2006 році в рамках фестивалю «Зустрічі друзів». Ідею акумулював Сергій Бачинський. Ми раді, що ця ідея вкотре знайшла підтримку в Тернополі. Можна сказати, що вона, як благодатне зерно, проросла і в інших місцях».

Участь у концерті взяв тернопільський співак Володимир Вермінський разом з гуртом «Акцент». Окрім того, виконавець долучився і до організації заходу.

Володимир Вермінський, співак: «Ці колективи їздять не тільки по Україні, але й за її межами. У Тернополі відбувся перший концерт. Наступні концерти відбудеться в інших обласних центрах нашої держави. Наскільки мені відомо, Львів позитивно відгукується на такі речі, вони росіян десь на відстані тримають. Все-таки люблять своє – своя сорочка ближча до тіла».

У Тернополі ж, каже Володимир Вермінський, концерт мало не зірвався. Як виявилось, мешканці міста заходом особливо не зацікавились, – повідомляє ІНТБ.

Коментарі вимкнені.