Тернопільський “Сокіл” зібрав гроші для Януковича

В Тернополі відбулась символічна акція під назвою “Роковини Януковича”. Організатором акції виступила ТММГО “Сокіл”. В центрі міста молоді люди роздавали листівки з “крилатими” ляпами – висловами нашого президента, а також провели збір коштів на поїздку Януковича на Магадан.

Рік правління президента Януковича позначений відвертими антиукраїнськими діями, що нищать нашу культуру, історію, мову, та боротьбою проти свідомих українців, які у своїй діяльності керуються любов’ю до своєї країни. Він призначив міністром освіти затятого українофоба Табачника, некомпетентний уряд планомірно доводить народ до зубожіння. Це все призводить до занепаду економіки, освіти, культури, соціальних стандартів, свободи слова і життя загалом. Викликає занепокоєння ініціатива по узгодженню викладу історії в Україні та Росії та введення в обов’язковому порядку вивчення російської мови і літератури. Тому охочих відправити такого президента якнайдальше звідси, на Магадан, було досить багато.

“Цією акцією ми показали, що незгідні з політикою нової влади і будемо боротися із нею всіма можливими шляхами. “Сокіл” назвав цей день – днем жалоби. Члени організації роздавали листівки із сатиричним змістом, в яких були виписані ляпи нашого “проффесора”, бо така неосвіченість стала би ганьбою для будь-якого керівника. Тому загалом тернополяни позитивно відгукнулись і охоче кидали гроші на поїздку Ялинковича”, – прокоментував голова ТММГО “Сокіл” Ігор Бойчук.

Коментарі вимкнені.