Хто винен у бійці на Тернопільщині: Партія Регіонів чи Свобода?

Офіційна інформація з сайту Партії Регіонів в Тернополі

П’ятеро представників „Свободи” вчинили напад на міського голову Збаража Михайла Бочарова

Напад на Михайла Бочарова, який обраний міським головою Збаража від Партії регіонів, стався в приміщенні міськвиконкому, в той час, коли він виконував свої посадові обов’язки.

Сьогодні, під час сесії Збаразької міської ради представник ВО „Свобода”, який не є депутатом міської ради, намагався роздавати листівки, що містили наклепницьку інформацію. Як міський голова (і головуючий на сесії) Михайло Бочаров заборонив йому це робити, що викликало невдоволення з боку депутатів-„свободівців”.

Після сесії Михайло Бочаров попрохав розповсюджувача листівок дати пояснення з приводу наклепницької інформації, викликавши представника міліції.

Однак депутат Збаразької районної ради від „Свободи” Юрій Дмитришин, у насильницький спосіб, намагався перешкодити діям голови. Він та ще четверо депутатів–„свободівців” Збаразької міської ради з погрозами фізичного насильства та нецензурною лайкою вдерлися в приміщення міськвиконкому, брутально виламавши двері.

Під час нападу міському голові завдано значних тілесних ушкоджень, також пошматовано одяг.

З травмами та високим артеріальним тиском Михайло Бочаров доставлений до лікарні (каретою швидкої допомоги) та госпіталізований.

Нападники зі „Свободи”, прикриваючись депутатськими мандатами, на разі перебувають на волі.

Міський голова Збаража звернувся до правоохоронних органів з повідомленням про вчинене правопорушення. Чекаємо на їхню реакцію.

Офіційна інформація зі сайту партії “Свобода”

“Регіонал”, міський голова Збаража зайнявся самобичуванням

4 березня 2011 року мала відбутися чергова сесія Збаразької міської ради. Проте, міський голова Збаража, якому 24 грудня 2010 року 2/3 депутатського складу міськради висловили недовіру, не має ані найменшого бажання чути думку депутатів, ігнорує їхні пропозиції, не підписує рішення сесії, не виконує судових рішень, ігнорує приписи прокуратури. Міський голова Михайло  Бочаров поводить себе як абсолютний власник міста, для якого закони не писані. Таку позицію міського голови можна пояснити лише його приналежністю до Партії регіонів, адже чи можливою є в правовій державі ситуація, коли одна людина своїми діями в заручниках тримає 13-тисячне місто. Тож мер вже традиційно, після довгих суперечок, залишив сесійну залу, так і не розпочавши сесії міськради…

Депутати Збаразької міськради від ВО “Свобода” та член молодіжної організації “Сокіл” Павло Попельовський роздали серед депутатів “Депутатський вісник”, в якому була надрукована відповідь Збаразького РЕМ ВАТ “Тернопільобленерго” на депутатське звернення. З неї стає зрозуміло, що міський голова Збаража Бочаров М.Г. завдав збитків “безобліковим споживанням електроенергії на суму 3 тисячі 295,18 грн.”. Іншими словами, крав електроенергію, що, зрештою, після передачі справи в суд і визнав, і сплатив цю суму в енергокомпанію.

Дізнавшись про інформацію, розміщену в “Депутатському віснику”, міський голова Збаража Михайло Бочаров накинувся на 18-річного Павла Попельовського у міській раді та, штовхаючи і б’ючи в спину, потягнув його на другий поверх. На другому поверсі міської ради Бочаров та директор Збаразького ринку Муравка тримали хлопця, штурхали, били в спину, обзивали, шарпали, утримуючи двері. Проте місцеві депутати двері зуміли відчинити та вирвати з рук Бочарова та Муравки ні в чому невинного хлопця.

Депутати міськради від ВО “Свобода” звернулися до начальника Збаразького РВ УМВС та начальника УМВС України в Тернопільській області, а також до прокурора Збаразького району та прокурора Тернопільської області з метою відреагувати на неадекватні та провокативні дії міського голови Збаража Михайла Бочарова.

“Враховуючи поведінку і дії Михайла Бочарова, якому міська рада в грудні 2010 року двома третинами голосів висловила недовіру, заявляємо, що його діяльність суперечить Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Регламенту Збаразької міськради, суперечить інтересам жителів Збаража, не відповідає здоровому глузду. Заради спасіння своєї посади він готовий на все, аж до втрати себе, як особистості. Ми, депутати від ВО “Свобода”, рішуче налаштовані на відстоювання своїх прав, гарантованих чинним законодавством, на захист прав збаражців, ми стаємо наступальнішими. Збаражчани не можуть бути заручниками маніакального прагнення однієї людини втриматись у владному кріслі. Звертаємось до міліції та прокуратури вжити заходів щодо провокативних дій Михайла Бочарова та забезпечити законність та порядок в діяльності Збаразької міської ради та її посадових осіб”, – заявив голова Збаразької районної організації ВО “Свобода” Михайло Тимошик.

П.С. Тим часом міський голова Збаража, ошаленілий від того, що правда про його оборудки з електроенергією стала відома загалу, почав викликати швидку допомогу, міліцію, прокуратуру, службу безпеки та заявляти про своє начебто “побиття”, в цей же час прес-служба Тернопільської ОДА(!) обдзвонила місцевих журналістів та організувала транспорт(!) для поїздки в Збараж для висвітлення “побиття мера-регіонала”. Що ж, Збаразький міський голова і далі продовжує своє “шоу одного актора”, але тепер вже за сприяння обласної виконавчої влади, а мешканці Збаража досі так і не отримали відповіді – коли ж мер почне дотримуватись законодавства і подумає про долю збаражчан, а не свою особисту кар’єру.

-1 thoughts on “Хто винен у бійці на Тернопільщині: Партія Регіонів чи Свобода?

  • 11:51 | 6.03.2011 о 11:51
    Permalink

    Вітаю противсіхів,а на майбутні вибори не сподівайтеся.усьо буде як скажуть тама

  • 23:23 | 4.08.2011 о 23:23
    Permalink

    А че… Нормальок… Дві мавпи керують в Збаражі.

Коментарі вимкнені.