Тернополяни більше не слухатимуть радіо «Мелодія»

Радіомережа «Мелодія» припиняє своє існування. Співвласник Першої української радіогрупи Станіслав Карпій пояснив, що компанія вважає недоцільною роботу неповноцінної мережі «Мелодії» без основних 15 міст мовлення. Тому було прийнято рішення про входження залишків «Мелодії» до мережі «Стильного радіо “Перець ФМ”», – повідомляє «Телекритика».
Впродовж багатьох років радіо «Мелодія» було одним із найулюбленіших не лише у нашому місті, але й у Запоріжжі, Тернополі, Кіровограді, Луцьку, Чернігові, Хмельницькому, Сумах, Кривому Розі, Кам’янці-Подільському, Краматорську, Ковелі, Конотопі, Первомайську, Хусті, Чаплинці, Дубровиці, Підгайцях, Антополі, Карлівці, Косівській Поляні, Зарічному.
Залишки мережі «Мелодії» увійдуть до мережі «Стильного радіо “Перець ФМ”» яке входитиме до Першої української радіо групи.
Нагадаємо, що минулого року Нацрада не продовжила «Мелодії» ліцензію на мовлення в 15 містах, а саме в Києві, Харкові, Дніпропетровську, Донецьку, Одесі, Львові, Сімферополі, Луганську, Полтаві, Миколаєві, Херсоні, Запоріжжі, Мелітополі (Запорізька обл.), Волновасі (Донецька обл.) та Красноармійську (Донецька обл.). Згодом внаслідок конкурсу 12 частот «Мелодії» дісталося новій компанії «Новий обрій», яка запропонувала концепцію музично-інформаційного «Суперрадіо». У вересні 2011 року «Суперрадіо» розпочало тестове мовлення.

Коментарі вимкнені.