У 2011 році у дороги Тернопільщини “закатали” 172 мільйони гривень

Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Валентин Хоптян зустрівся з головою Державної служби автомобільних доріг України Володимиром Демішканом.

На зустрічі йшлося про основні результати роботи  дорожнього комплексу області за 2011 рік та перспективні плани будівництва доріг на 2012 рік. Зокрема, керівник області доповів про відкриття відремонтованої ділянки автомобільної дороги Р-26 «Остріг-Кременець-Почаїв-Радивилів», довжиною 27,2 кілометрів.

Валентин Хоптян наголосив, що можна говорити про виконання завдання з ремонту згаданої автодороги, яке Президент України Віктор Янукович дав, під час свого перебування на Тернопільщині у січні 2011 року та наголосив, що керівництво держави та Уряду посприяло виділенню на його проведення 31,6 мільйонів гривень.

Також голова обласної державної адміністрації Валентин Хоптян висловив подяку начальнику служби автомобільних доріг в області Миколі ГнатівуЮ, а в його особі – всім, хто був задіяний до проведення відповідних ремонтних робіт.

Валентин Хоптян також наголосив, що цього року на ремонт доріг в Тернопільській області загалом використано 172 мільйони гривень.

Під час зустірчі було обговорено також питання перспективи будівництва та ремонту  низки доріг на Тернопільщині у 2012 році.

Коментарі вимкнені.