На українській символіці дехто у Тернополі заробив сотні тисяч гривень

КРУ в області провело ревізії фінансово-господарської діяльності в п’яти підприємствах та двох установах, що входять до системи Державного агентства лісових ресурсів України. Виявлено порушення, що призвели до втрат на суму понад 1 млн. грн.

Зокрема, внаслідок закупівлі п’ятьма державними підприємствами товарів (української символіки та дизпалива) за завищеною вартістю і списання коштів на видатки за невиконані роботи (з інформаційного обслуговування та програмного забезпечення технологічних процесів єдиної державної системи електронного обліку деревини) зайво витрачено 296 тис. грн.

Виявлені порушення в оплаті праці у всіх перевірених підприємствах — на 293 тис. грн. У тому числі: недоотримано фізичними особами 169 тис. грн., зайво нараховано та виплачено заробітної плати 124 тис. грн.

Також підприємства спрямовували кошти та матеріальні цінності для надання юридичним особам благодійних допомог, витрати на які не були передбаченi фiнансовими планами на 2009—2011 роки. За перевірений період таких допомог було надано на 24 тис. грн., – повідомляє прес-служба КРУ в області

Коментарі вимкнені.