У селі на Тернопільщині протестуватимуть проти алкоголю і статевих збочень

Збереться здорова молодь 18 листопада о 15:00, біля входу на подвіря школи. Організатори закликають приводити своїх знайомих.

– Пройдемо маршем центральними вулицями Озерної, покажемо шо в нашому селі є ще здоровий дух, – розповіли Погляду організатори.

Молодь села обурюється, що протягом всіх 20 років  “незалежності” держава плює на здоров’я молодого покоління українців. На їхню думку, в Україні вільно поширюються всі форми фізичної і духовної деградації: наркоманія, алкоголізм, спадкові хвороби, статеві збочення тощо. Навіть народжувати дітей в соціально-культурних умовах капіталізму стало великою проблемою, у зв’язку з чим населення сколотилось з 52 до 46 мільйонів осіб, а кількість здорових громадян репродуктивного віку є ще набагато меншою.

– Зникнення молоді означатиме зникнення народу взагалі, – переконані організатори, –  Ми не хочемо з цим миритись. Нам не байдуже, хто буде жити в Україні надалі. Якщо занепаде і вимре наш народ – його місце займуть інші народи. Ми хочемо показати, що є українська здорова молодь, якій небайдужа доля народу.

Учасники акції вимагають повного матеріального забезпечення здорових багатодітних українських сімей, безоплатної охорони здоров’я, підтримки спортивних клубів та об’єднань, законодавче внесення пива та інших “слабоалкогольних напоїв” до розряду алкогольних, з усіма наслідками, збільшення штрафів за продаж алкоголю і сигарет неповнолітнім, заборони будь-якої реклами алкоголю і сигарет на телебаченні, заборони виступу виробників алкоголю і сигарет в якості спонсорів масових спортивних заходів, заборони будь-якої пропаганди наркоманії, алкоголізму, статевих збочень.

 

Коментарі вимкнені.