У Тернополі журналісти анонімками намагаються робити сенсації?

Нещодавно на електронні скриньки тернопільських інтернет-видань надійшов лист начебто від небайдужого до ситуації у місті тернополянина.  Йшлося у ньому про те, як швидко збагачується, прийшовши до влади «Свобода».  Зокрема про те, що секретар міської ради Ігор Турський став власником дорогого авто  BMW X7 (ціна – 200 тис у. о.) , яке йому презентували за допомогу у оборудці, пов’язаній із будівництвом. Хоча машини такої взагалі не існує, однак хтось її «подарував» секретарю міської ради. Пан Турський, до якого ми звернулися за коментарем з даного приводу, пояснив, що розуміє, про яку машину йдеться, однак, належить вона не йому.

– Наскільки мені зрозуміло, мова йде про авто, яке подарував мій батько моїй матері на річницю їхнього особистого свята. – розповідає Ігор Турський, – Авто – вживане, то ж коштує значно менше, аніж зазначено у повідомленні від аноніма. Скільки воно вартує,  я  не цікавився, бо вважаю некоректним з’ясовувати ціну батькового подарунка. Крім того, у повідомленні йдеться про  BMW X7, якого, наскільки я знаю, взагалі не існує, насправді ж це автомобіль марки BMW X5.

Наразі  Ігор Турський пересувається по місту службовим авто Dacia Logan.

–          Не розумію, кому вигідно розпускати такі плітки, адже, якби я був нечесною людино чи хабарником, про це б вже давно гудів весь інтернет.  Я вже десять років викладаю у ТНЕУ, можна було б причепитися до цього.  Однак я почуваюся вільно, і спокійно дивлюся в очі і студентам і випускникам,  бо не відчуваю за собою провини.  Хабарів мені інколи не пропонували, бо я нікого настільки близько не підпускаю,  тримаю на дистанції.

Хто розповсюджує неправдиву інформацію пан Турський не здогадується, однак припускає, що це хтось із близького оточення або й самі журналісти таким чином намагаються зробити сенсацію.

-1 thoughts on “У Тернополі журналісти анонімками намагаються робити сенсації?

  • 13:43 | 16.01.2012 о 13:43
    Permalink

    Рік часу “хтось” шукав привід щоб домахатись до Турського. Накінець найшли!!! Батько-бізнесмен купив б/у-машину! Вау!!! Сенсація! 🙂

  • 18:31 | 16.01.2012 о 18:31
    Permalink

    Провсешна “сенсація”. Тільки Машлянці таке могло прийти в голову. Звісно він відразу ж себе і попалив, прибігши за 5 хвилин з камерою до Турського.
    Ніколи не думав що Борис опуститься до такого примітивізму. Сподіваюсь що його витівку оцінили БЮТівці і щедро оплатили.

  • 06:40 | 18.01.2012 о 06:40
    Permalink

    Турський порядний чувак, був моїм викладачом. його батя бізнесом якимось займається, то тачку по любе можуть собі купити

Коментарі вимкнені.