Вчені визнали Першотравень святом Сатани

Свято 1 травня, за традиційно прийнятою версією, сягає корінням у 1886 рік, коли робітники у Чикаго оголосили страйк, вимагаючи 8-годинного робочого дня.

 

Закінчилося все сутичками з поліцією, шестеро людей загинули. Потім Паризький конгрес II Інтернаціоналу назвав день 1 травня Міжнародним днем ​​солідарності трудящих.

 

Утім, як з’ясували історики, насправді ця трагедія сталася не 1, а 3 травня і загинула лише одна людина.

 

А перше травня є знаменитим зовсім з іншого приводу. За давнім повір’ям, саме у ніч з 30 квітня на 1 травня вся основна нечисть збирається на німецькій “лисій горі” Броккен, щоб потрапити на бал самого Сатани. Є подібні невеликі “лисі гори” і в багатьох інших країнах світу, у слов’ян найвідоміша – під Києвом.

 

Ця ніч називається Вальпургієвою. Дата шабашу, за твердженнями фахівців, обрана не випадково. Переказ свідчить, що саме в ці години відкриваються “брами землі” та її життєва сила виривається на поверхню. Трава починає бурхливо рости, дерева розпускаються. Нечиста сила, звичайно, намагається перешкодити цьому і насилає на людей та домашню худобу псування і хвороби. І за давньою європейською традицією 1 травня – це, насамперед, день чаклунів і відьом.

 

“Зверніть увагу, в 1871 році в Чарльстоуні вищі ієрархи світового масонства розробили план руйнації тронів, християнських вівтарів та зведення релігії Сатани – Люцифера. Там був пункт: “Треба розмножити товариства міських і сільських розваг, гуртки, що формуються з нібито просвітницькими цілями, нецерковні свята на зразок 1 травня напротивагу і по можливості зі скасуванням свят церковних”, – розповів письменник Юрій Воробйовський, який вивчає таємні товариства.

Коментарі вимкнені.