“Я б розстріляв тих, хто це організовував” – експерт про “Розмову з країною” Януковича

Втілення Адміністрацією українського Президента Віктора Януковича російської формули спілкування Глави держави з народом вийшло невдалим.

Таку думку висловив президент Центра системного аналізу і прогнозування Ростислав Іщенко.

“Я б на місці Януковича розстріляв, до того ж неодноразово, тих, хто все це організував. Весь цей задум від самого початку виглядав вторинним. Абсолютно чітко було видно звідки і в кого запозичили ідею. Уникнути порівнянь у цьому випадку було просто неможливо і вони, безумовно, не на користь Віктора Януковича. Він виглядав дуже непереконливим та вториннім на фоні російських колег”, – зазначив він.

При цьому Іщенко заявив, що подібний формат – коли президенту задають питання звичайні громадяни – вже не використовується майже ніде в світі.

“Так, в Путіна теж були чоирьохгодинні ефіри, але він спілкується з представниками іноземних ЗМІ і, не дивлячись на те, що дехто вважає, що журналістам роздають питання, неможливо уявити, що кореспондентам “Washington Post” чи “Franse press” вказують, що питати. Тобто є всі підстави говорити, що Путін працює експромтом. Про Януковича після його спілкування з народом такого сказати не можна”, – підсумував він.
ГолосUA

-1 thoughts on ““Я б розстріляв тих, хто це організовував” – експерт про “Розмову з країною” Януковича

  • 11:05 | 1.03.2011 о 11:05
    Permalink

    Чудово, дуже добре, частіше виставляйте “голого короля” і свиту на показ. Казку “Про голого короля” в дитинстві не читали бо невміють читати, вони не “чітателі”.

Коментарі вимкнені.