За двадцять тисяч гривень наркоторговець продавав сім кілограмів макової соломки

Оперативники обласного відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків затримали 30-річного жителя села Шупарка Борщівського району. Молодий чоловік закрутив бізнес, продаючи макову соломку.

Як розповів начальник обласного відділу БНОН Анатолій Сівчук, зловмисник намагався вторгувати за сім кілограмів макової соломки двадцять тисяч гривень. Його затримали на гарячому. Коли ж оперативники стали перевіряти звідки ж у молодого чоловіка стільки наркотичного засобу, ниточка потягнулася до ще одного мешканця села Щупарка. Як не дивно, але макову соломку молодикові постачав 79-річний односельчанин.

Щоправда, дідусь не зовсім, либонь, орієнтувався у ціні такого товару, тож продавав стакан дурману по тридцять гривень. А підприємливий односельчанин  в рази піднімав вартість і просив вже по сто п’ятдесят гривень.

Міліціонери також встановили, що пенсіонер сам вирощував мак. Під час обшуку у нього вилучили ще понад два кілограми соломки, – повідомила “Погляд” прес-служба УМВСУ в Тернопільській області.

Коментарі вимкнені.