«Вінницькі зубри» проекзаменували тернопільських студентів

Баскетбольний клуб «Вінницькі Ззубри» здобув дві перемоги у домашніх матчах чемпіонату проти команди «Тернопіль-ТНЕУ» – 103:70 та 90:75. Гравці з Тернополя у цьому сезоні зірок з неба не хапають. Студентська команда зазнала поразок у всіх зіграних 20 матчах і отримала черговий екзамен вже від вінничан.
Як, і очікувалося, наші баскетболісти стали фаворитами двоматчевого протистояння. У складі «Вінницьких зубрів» зовсім мало часу на спортивному майданчику провів диригент атак нашої команди Дмитро Мягкий. І це не тому, що у атакуючого захисника не залагодилася гра, просто різниця у класі між командами дала можливість старшому тренеру «Вінницьких зубрів» Сергію Бєлобородову перевірити молодих гравців. Вихованці міської дитячо-юнацької спортивної школи з баскетболу Августін Казанчук та Роман Липко, яких тренує дружина капітана нашої команди Ангеліна Здирко, не підкачали, активно зігравши у двох матчах. А найбільше тернополянам у першій грі дісталося від центрових «зубрів» Гліба Глєбова (34 набраних очки, 12 підбирань) та Всеволода Шурмеля (15 набраних очок, 12 підбирань) – обидва оформили дабл-дабл. Перевага у всіх компонентах гри принесла вінничанам перемогу з 33-очковим відривом. Не сталося сенсації і у повторній зустрічі, повідомляє 20minut.ua.
– Незважаючи на перемоги у матчах проти «Тернопіль-ТНЕУ», наша команда ще не гарантувала місце у четвірці команд, які продовжать боротьбу у фінальному етапі. На нас чекають матчі з одним із головних конкурентів, білоцерківським «Спорт-Ліцеєм», тому інтрига у національній першості зберігається, – розповідає тренер «Вінницьких зубрів» Віктор Вітер.

Коментарі вимкнені.