Завершились дні Європи у ТІСІТі

З 13 по 19 квітня у Тернопільському інституті соціальних та інформаційних технологій проходив Міжнародний форум «Разом в Європі» (Дні Європи у ТІСІТі).

Участь у форумі взяли науковці та студенти з провідних вищих навчальних закладів  України та Польщі, представники органів місцевого самоврядування, підприємств та організацій.

Розпочався перший робочий день форуму з «ДНЯ НАУКИ» (14 квітня) головною подією якого стала І міжнародна науково-практична конференція молодих науковців, аспірантів та студентів “Інноваційний розвиток регіонів та глобалізаційні процеси”, участь у якій взяли молоді науковці з провідних вищих навчальних закладів України та Польщі. Ділова гра «Бізнес-ланч: організація проведення неофіційної частини ділових переговорів» продовжила форум. В ході бізнес-ланчу лідери студентського самоврядування Тернопільського інституту соціальних та інформаційних технологій, Краківського економічного університету та Державної Вищої Технічно-Економічної Школи ім. о. Броніслава Маркевіча у Ярославі підписали тристоронню угоду про співпрацю. Завершився «День науки» зустріччю з генеральним директором ТРЦ «Подоляни» Михайлом Ібрагімовим на тему «Інноваційні підходи в управлінні нерухомістю в кризових умовах»

В другий робочий день форуму 15 квітня – «ДЕНЬ КАР’ЄРИ» – проходив одночасно у міській раді Тернополя, та у ТІСІТі.

У мерії , др. габ., професор, Doctor Honoris Causa ТІСІТ Анджей Шромнік (Краківський економічний університет, Польща), та др. габ., професор, ректор Збігнєв Макєла (Державна вища Технічно-економічна школа ім.Броніслава Маркєвича в м. Ярославі, Польща) провели для представників мерії, ділових кіл  міста Тернополя,та  громадських  лідерів практичний семінар «Маркетинг та формування позитивного іміджу міста». У ТІСІТ відбулися Тренінг «Я влаштовуюсь на роботу» для студентів ІІІ- ІV курсів, конкурс бізнес – ідей  «Власна справа – від ідеї до успішного бізнесу» – проходив за підтримки підприємств, які зацікавилися проектам и студентів, та ЯРМАРКА  ВАКАНСІЙ:  Презентація  українських та європейських фірм, організацій та  університетів.

16-17 квітня – ДНІ ТУРИЗМУ ТА РЕКРЕАЦІЇ. Під час яких для гостів з Польщі проводилися екскурсії по визначний місцях західної України – м. Збаража, Вишневецького палацу,Кременця, Почаєва, Кам’янця-Подільського та Хотина.

Ключовим заходом ДНЯ МІЖНАРОДНОЇ ЕКОНОМІКИ та МАРКЕТИНГУ (18 квітня), була ділова гра «EU – LaMa » (Europe-Ukraine Labour Market Development). У зв’язку з початком останнього тижня до Пасхи цього дня відбулися: «Конкурс пісних страв» та майстер-клас з української писанки, учасниками якої були академічні групи ТІСІТ. Також цього дня пройшов вечір європейської поезії, за організації викладачів кафедри гуманітарних дисциплін та студентів.

Конкурс студентських презентацій «Соціальні  проблеми у світі та в Україні» відкрив останній день форуму  «ДЕНЬ СОЦІАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ». В ході конкурсу студенти розкрили актуальні соціальні проблеми.

На підсумковому засіданні форуму студентам, які найбільш відзначитися в роботі форуму були вручені нагороди від ректора ТІСІТ проф. Ярослава Бакушевича. В ході підсумкового засідання, партнер форуму, Тернопільський міський центр соціальних служб для сім’ї дітей та молоді вручив подяку Тернопільському інституту соціальних та інформаційних технологій за активну співпрацю та впровадження інноваційних технологій.

Коментарі вимкнені.