Ресторан «Максим» працює з новим інтер’єром та меню (фоторепортаж)

Оновлений ресторан «Максим» розпочав свою роботу із неділі, 14 липня. Саме тоді відбулося офіційне відкриття нового і безпрецедентного, як для Тернополя, місця відпочинку. Оновлений «Максим» можна порівняти із передовими ресторанами світу, яких в Україні є дуже мало. Що саме змінилося?
Власники запевняють, що залишається без змін лише назва ресторану «Максим», а решта – від атмосфери, зовнішнього вигляду і кухні уже оновлено.
Так для зручності усередині ресторану зробили внутрішні переходи.
На першому поверсі є пивний ресторан або паб, де будуть виступати живі гурти. На другому – тераса надворі, на місці колишньої дискотеки – лаунж-бар. Третій рівень – ресторан, а поверх третій «А» для караоке та нічного клубу. Для комфорту усі три рівні з’єднані між собою, адже сходами можна перейти у будь-який зал. А на третьому поверсі є й іще поличка з книгами та журналами.
– Ми плануємо запрошувати для виступів цікаві гурти та діджеїв, – розповідає виконавчий директор Віталій Мариновський.
– Кухня у нас європейська, – хоч і українська обов’язково присутня: деруни, борщ, вареники, щоб навіть іноземні гості могли скуштувати наших страв. Також будемо міняти меню раз у квартал, або у півроку.
Власники запевняють, що ціни демократичні, адже дозволити пообідати собі тут може будь-який тернополянин. Також для гостей є унікальні пропозиції – європейські сніданки, страви для великої компанії, якісна випивка та попереду багато сюрпризів.
– Над меню працював київський шеф-повар, – додає Віталій Мариновський. – А от підготовку персоналу ми проводимо постійно – удосконалюємо їх уміння, щоб і вони знали не лише ази, а й могли порадити гостям страви та вміло подати, як у європейських ресторанах.
Практикувати також будуть подавати воду безкоштовно, як у передових закладах світу, адже для власників це вважається нормою. Звичайно, якщо відвідувачі захочуть соків чи фрешів, то за них доведеться заплатити. Проте негазована вода тут точно буде безкоштовною.
Ознайомитися із цінами меню можна буде на офіційному сайті, який ось-ось також має розпочати свою роботу. Працювати ресторан «Максим» буде із 9.00 до 24.00 з понеділка до середи, а от з четверга до неділі з 9.00 до 3-4 ранку. Зв’язатися із рестораном можна буде за контактним телефоном 25-76-07 і замовити столики.
Також ресторан «Максим» сьогодні запрошує на роботу молоду, кмітливу та активну молодь. Адже їм потрібні офіціанти, бармени, адміністратори, охоронці, діджеї, вокалісти, хостеси.
Варто зауважити, що робота з оформленням інтер’єру ресторану «Максим» тривала із жовтня місяця. Над усіма цікавинками працював відомий київський дизайнер Олександр Проноза. Які ідеї втілені у ресторані «Максим» – дивіться на фото.

-1 thoughts on “Ресторан «Максим» працює з новим інтер’єром та меню (фоторепортаж)

  • 16:41 | 24.07.2012 о 16:41
    Permalink

    О це вже щось , треба зайти

  • 19:53 | 24.07.2012 о 19:53
    Permalink

    я, доречі, була – гарно, цікаво. Особливо мені сподобалась літня тераса нагорі 🙂

Коментарі вимкнені.