Віра Перун: «Любіть Україну, як Юлю любіть»

Поки на «1+1» Юрій Горбунов на повну із відомими українцями любить Україну в однойменному шоу, об’єднана опозиція (та, що об’єдналася навколо Тимошенко, бо у нас тих опозицій аж дві офіційних), напевно, вирішила теж полюбити свою рідну державу. Полюбити хоча б до виборів. От на тернопільському театральному майдані з’явилися стоячки із написами «Я люблю Україну. Фронт змін».

Театральний майдан, Тернопіль, 24 липня 2012 року

…То йшли підготовчі роботи до зйомки політичного фентезі «Я люблю Україну». Оскільки тернопільських об’єднаних опозиціонерів на головні ролі сюди не взяли через те, що вони дуже часто бігають від одного опозиційного закапелку до іншого і не розпізнаються тернополянами в сенсі приналежності до якоїсь ОДНІЄЇ політичної сили, вирішили шоу запустити з розмахом і надати йому всеукраїнського характеру. Зйомки вирішили проводити в стількох містах України, допоки вистачить коштів на подібні прожекти. А також доти, поки день виборів остаточно не наблизиться.

Політична альтернатива телевізійному шоу

 

Програму вирішили зліпити наступним чином: основним ведучим за відсутності Юлі Володимирівни мав бути Арсеній. Серед запрошених політиків, які мали освідчуватися в любові до України, а також відгадувати складні політичні загадки, на шоу приводили політичних діячів усіх партій того міста, де тривали зйомки. Команд вирішили формувати по дві на одне шоу, що мало тривало доти, поки любов учасників до України остаточно не вичерпувалася. А оскільки в нас партій до біса, то шоу у місті могло тривати дуууже довгенько. На те організатори й розраховували. Завдань у команд-учасників було багато: і очок набрати, і любов’ю помірятися, і, що найголовніше, зганьбити команду суперника.

До речі, про конкурси. Їх придумали чимало різних, і багато з них за характером копіювали «плюсівські» вигадки. Треба було за одну хвилину назвати якнайбільше членів партії команди конкурента; перелічити, за що політик любить Україну; відгадати автора пісні- чи вірша-оригіналу, які спеціально для шоу переробляли на пародію (наприклад, авторство пародій «Любіть Україну, як Юлю любіть»); скласти за допомогою фоторобота правильний писок відомого політика, якому перед тим поприклеювали чужі очі, носа, вуха, чуприну; відгадати, кому належить той чи інший витяг із програми відомої партії і решта в тому ж дусі.

Наприкінці шоу вирішили традиційно крутити барабан. Крутив не тільки капітан команди, а кожен учасник. Яке число кому випадало, той отримував відповідне місце в партійному списку. Якщо два числа співпадали, то учасникам давали право крутонути ще раз. Хто скільки накрутив, таке й місце отримував.

Про перипетії довкола зйомок читайте згодом.

Коментарі вимкнені.